Domů Zboží Od pepadana

Bella - šetlandská klisnička

790 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pepadana

Katalogové č.: 7744718
Zobrazení: 144x
Vloženo: 8.9.2016
Počet srdcí: 58x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na poštu jezdím podle potřeby zpravidla dvakrát týdně. Pokud na doručení spěcháte, připište to prosím do poznámky k objednávce. Děkuji!

Bella se ve skutečnosti jmenuje Isabella - to kvůli své barvě. Ale všichni jí říkají Bella, nebo taky Belinka. Je to totiž moc hodná a klidná kobylka. Je to taková hvězda stáje - krásná a vždycky čistá a načesaná. Všechna menší děvčata se o ní rády starají hřebelcují a vyčesávají hřívu. Mají k ní důvěru i ta, která ještě jezdit neumí nebo se ostatních koní trochu bojí. Belinka neumí jezdecké povely, ale to nevadí. Jedna jí vede za ohlávku a jedna si na ní sedne. Na její měkký a hřejivý hřbet. Sedlo není potřeba. A jde se na procházku. Do polí, do lesa, cestou se střídají, trhají květiny a Bellu jimi krmí... Krásné dětství.

Koník je uplstěný na sucho - jehlou, na drátěné kostřičce. Na základ je použité přírodní rouno od šetlandských oveček, povrch je z velmi jemného žlutého rouna corriedale. Hříva a ocas jsou lokýnky ovce teeswater. Oči jsou vlascem přišité skleněné korálky. Koník je uplstěný velmi pevně, natvrdo, takže se s ním dá normálně hrát - jen rozčesávat hřívu nedoporučuju - mohla by se vytrhat.

V kohoutku je vysoký 9cm, na délku 15cm a od země k uším má 11cm.


Ke zvířátkům i postavičkám je možné tady dokoupit spací taštičku. Pokud tam zrovna žádnou vhodnou nenajdete, což je pravděpodobné, mohu mu ušít vlastní na míru.

Upozornění: není určen jako dekorace, je na mazlení!

Menu
--