Domů Zboží Od he-lampone

Betlém - PASTÝŘ S OVEČKAMI - černomodrý

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od he-lampone

Katalogové č.: 10966520
Zobrazení: 25x
Vloženo: 20.10.2019
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Koupí výrobků z kategorie Podpora Ukrajiny podpoříte sbírku Pomozte Ukrajině s Pamětí národa. Zašlu na ni 100% zisku z prodeje těchto výrobků. Děkuji.

Betlém inspirovaný tradičními papírovými betlémy s jednotlivými figurkami a možností libovolného rozmístění, jen místo papíru je použitý černý železný drát se skleněnými korálky. Figurky jsou oboustranné a záleží na fantazii a daném prostoru, jak a kam se umístí. Při nasvícení např. svíčkami může navíc rozehrát stínové divadlo (viz ilustrační poslední foto)...

Pastýř se 3 ovečkami jsou figurky, které mohou doplnit scénu zrození či sloužit i jako samostatná dekorace. Materiál je černý železný drát a modré skleněné korálky. Výška pastýře je 8 cm, výška oveček 3,5 - 4 cm.

Nabízím možnost zvolit si vlastní sestavu - většího či menšího rozsahu. Tento pastýř s ovečkami mohou doplnit svatou rodinu a chlév, dále je možné scénu rozšířit o anděly, tři krále s dary, jak je vidět na fotografiích.

Na přání mohu vyrobit i s jinou barvou korálků či zaměnit černý drát za barevný měděný lakovaný. V případě zájmu pište prosím nejdříve vnitřní poštou.

Menu
--