Domů Zboží Od Ričizhor

Bez fantazie není ničeho

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 2646595
Zobrazení: nově vloženo
Vloženo: 19.4.2012
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s granátem.

Pájený bezolovnatým cínem s 4%stříbra-- povrchově ošetřeno

35x20mm

Granát je naladěný lidičkám narozených ve znamení-     berana,lva,panny,štíra,kozoroha,

Je kámen vše-svazujícího ohně, vášně, ale i čistoty srdce. Daruje životní energii, podněcuje nás k činnosti jakéhokoli druhu, probouzí v nás aktivitu nejen sexuální, ale i obecnou, a podporuje naše nadšení a vytrvalost, dovést vytyčená předsevzetí ke zdárnému cíli. Posiluje naši vůli, sebedůvěru a v krizových situacích zmírňuje depresi. Podporuje naši představivost a otevírá náš vnitřní pohled ke skrytému a utajenému. Ve středověku byl nošen jako talisman proti zranitelnosti a nehodám. Obecně je však znám jako kámen lásky. 

V rovině fyzické dodává našemu organismu sílu k regeneraci, k obnově buněk, podporuje tvorbu červených krvinek a upravuje krevní tlak.Červené granáty se používají jako náhražka rubínu. Zastavuje krvácení, povzbuzuje vitalitu a působí jako sexuální stimulátor. Upravuje hormonální a sexuální poruchy a podporuje fantazii. Léčí srdce, krevní oběh, mozek, játra. Je vhodný pro děti a je přiřazován k planetě Slunci. Podporuje fantazii, nadšení a vytrvalost, posiluje sebedůvěru, vůli, zvyšuje vitalitu a zmírňuje depresi. Pomáhá při revmatických potížích, bolestech kloubů, při chudokrevnosti. Je harmonizujícím kamenem. Výborně pomáhá na deprese a pomáhá krotit ego. Odbourává iluze.

Byl pokládán za zkamenělé kapky krve bohů. Přináší štěstí a bohatství, dodává odvahu, sebedůvěru, podněcuje k aktivitě. Chrání přátelství před narušením a vzbuzuje lásku. Posiluje a regeneruje celý organismus. Pomáhá odstraňovat energetické blokády. Vydatně posiluje srdce, řídí tep, tlak a brání vzniku koronárních onemocnění. Význačné je jeho působení na vnitřní i vnější pohlavní orgány. Pomáhá udržovat potenci až do vysokého stáří. Potlačuje zánětlivé procesy a mírní artritidy i revma. Chrání před chudokrevností.

    Menu
    --