Domů Zboží Od Azareth

Béžovo-bronzoví sutaškoví drobečkové

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 7159413
Zobrazení: 189x
Vloženo: 21.2.2016
Počet srdcí: 77x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento šperk měl tu čest být součástí nádherného Top výběru Radost žít autorky wilde.

Tyto náušničky jsem si vytvořila do soupravy k náhrdelníku se slunečním kamenem, který vidíte na poslední fotce. Pokud Vás tyto náušničky zaujaly, můžu je na objednávku vyrobit i pro Vás! Samozřejmě je možné dohodnout se také na výrobě podobného náhrdelníku.

Sutaškové náušnice jsou kouzelné. Na pohled vypadají velmi zajímavě, jsou lehoučké a příjemně se nosí. Většinou ale bývají velmi výrazné, což pro milovnice drobných šperků není to pravé ořechové. Proto jsem se rozhodla vytvořit maličké sutaškové náušničky, které si může vzít i milovnice těch nejdecentnějších šperků.

Střed náušniček tvoří bronzový korálek doplněný menším smetanovým korálkem. Korálky obklopují tři vrstvy sutašek - béžové a hnedá. Mezi sutaškami se lesknou krásné kovově bronzové korálky. Náušničky jsou zakončeny bižuterním mechanickým zapínáním ve starobronzové barvě.

Náušnice jsou díky použitým materiálům lehoučké jako pírko, na uších je vůbec neucítíte.

Náušničky v nejširším místě měří 25 mm. Celková délka náušnic včetně bižuterního zapínání je 30 mm. Ze zadní strany jsou náušničky podšité hnědou látkou Alcantara, která je na dotek podobná semiši.

Menu
--