Domů Zboží Od artemis1981

BIO PANELA - třtinová šťáva - peelingy, balzámy

33 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 5025092
Zobrazení: 27x
Vloženo: 8.4.2014
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Panela je sladká ztuhlá šťáva z cukrové třtiny.
Panela svým vzhledem trošku připomíná hnědý cukr nebo med. Nemá ovšem s rafinovaným cukrem ani medem nic společného. Na rozdíl od hnědého cukru má panela nesrovnatelně bohatší škálu chutí a hlavně vůní, podobně jako med. Bez použití chemických procesů (jako je např. rafinace) je výsledkem výživově bohatý produkt, který si na rozdíl od bílého cukru uchovává všechny důležité látky, které obsahuje cukrová třtina. Panela obsahuje 5x více minerálních látek než hnědý cukr a 50x více minerálních látek než bílý cukr.
Panela je hojně využívána i při domácí či poctivé přírodní výrobě kosmetiky. Jak již bylo řečeno, obsahuje vysoký podíl minerálních látek, které mají příznivý vliv i na pokožku. Obzvláště je vhodná do balzámů na rty, jelikož dodá tukům krásnou přírodní barvu, úžasnou a nezaměnitelnou vůni /cukru a medu/ a také vynikající chuť. Panelu nabizíme v BIO potravinářské kvalitě.
Panela je přírodním lékařem pro suchou pokožku. Přírozené zvláčňující vlastnosti Panely napomáhají udržet vaši pokožku vláčnou. Dodává pružnost, odbourává napětí kůže a pomáhá ji ochránit proti přirozenému stárnutí.
Panela je úžasným pomocníkem při výrobě tělových peelingů. Dávkujeme v poměru 70:30 /jemnů sůl: Panela/. Krásně masíruje pokožku těla, dodá ji hebkost, jemnou vůni a vysokou hydrataci.
Baleno v ZIP po 50 gramech.
Možno zakoupit i originální balení, 300 gramů.

    Menu
    --