Domů Zboží Od Exclusive Madak

Boho náramek se střapcem I. - lepidolit, ametyst

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Exclusive Madak

Katalogové č.: 8369584
Zobrazení: 117x
Vloženo: 18.3.2017
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vítáme jaro a rozkvétáme pomocí šperků - SLEVA některých kousků ... :-)

Energetický boho náramek s ručně dělaným malým střapcem v jemné fialkové barvě, z korálků lepidolitu a broušených korálků ametystuDoplněno čirými skl. korálky, perleťovým rokajlem a kovovými korálky ve stříbrné barvě, vše na pružence.

- korálky 0,6 cm, střapeček cca 2,5 cm

Vhodný náhrdelník zde.

Lepidolit - vždy trvá na tom, že bude použit pouze k dosažení nejvyššího dobra. Odstraňuje všechno negativní. Aktivuje a otevírá krční čakru, třetí oko a korunní čakru.

V citovém životě umožňuje setrvávat ve vlastním prostoru, kam nesahá vliv ostatních. Jedná se o kámen přinášející klid, který tiší neklidné spaní a emocionální stres. Svému majiteli přináší hluboké citové vyléčení.

- přináší úlevu při alergiích, posiluje imunitní systém, pomáhá při vyčerpání, překonávat kloubní problémy, zbavuje jedovatých látek, pomáhá v době menopauzy, léčí "syndrom nemocných budov".

Ametyst je kámen inspirace a duchovní čistoty. Je mostem mezi Zemí a Nebem, mezi duší a duchovnem. Ametyst je také symbolem proměny a alchymie a otvírá mnohá tajemnství života, aniž bychom jim mohli pohým rozumem porozumět. Osvětluje nám denní vize a niční sny.

Učí nás víře a důvěřivosti v Boží sílu a spravedlnost. Dává nám pocit jistoty a záruku, že co se nám někdy jeví jako nesmyslné, má vyšší smysl a obrátí se k lepšímu...

Čerpáno z knihy Skrytá moc drahých kamenů - J.P.Kreperát

Menu
--