Domů Zboží Od ShivaShakti

BOHOHIPPIE TUNIKA "POUZE DNES SLEVA 150,-" L-XXL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ShivaShakti

Katalogové č.: 10553865
Zobrazení: 211x
Vloženo: 8.5.2019
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

KRÁSNÁ BATIKOVANÁ BOHO-HIPPIE TUNIKA Z BATISTU PESTROBAREVNÝCH ODSTÍNECH TOHOTO LÉTA S HÁČKOVANOU PODRSENKOU VE FIALOVÉ, ČERNÉ A ŽLUTÉ BARVĚ

V této retro skvělé tiniččce když vyjdete do ulic, budete v teplých letních dnech jednoduše "IN"

Tunika jsem ušila ze skvělého indického batistu, krásná 100% bavlna, kterou jsem nabatikova namíchanými barvami, zafixovala.

Na tuniku jsem uháčkovala podrsenku ve stejných barvičkách ze 100% bavlněné příze Camilla. Podprsenka se natáhne od velikosti prsů A-C. Pod prsy je přední díl podprsenky rovněž variabilní, její délka se přizpůsobí od 40-50 cm. Podprsenka je na retro šněrování. Pod háčkováním je ještě pár řad žabiček. Záda jsou bohatě nažabičkovaná nad pas, zadní díl pod zadeček delší - do oblouku...

Tunika dělá díky volnému pasu a žabičkám na zádech i pod prsy velmi pěknou postavu. Pod ni si můžete (nebo nemusíte) nosit podprsenku.

Míry tuniky jsou univerzální...  sedí od velikosti L - XXL .. po prsy nenatažené: 39x2 cm, délka předního dílu: od podprsí: 51 cm-nejratší část oblouku, délka zad od žabičkování: 78 cm - nejdelší část oblouku, šířka batiky: 132 cm.

Háčkovaná ramínka jsou s posunovačem délky jako u podprsenky.

Rozměry:

Tunika je batikovaná americkými barvami PROCION, která se při správném používání vevypírá ani nepouští.

JEDINÝ ORIGINÁL SVÉHO DRUHU - IDENTICKÉ S OHLEDEM NA PŘEKVAPENÍ BATIKY NELZE VYROBIT. PROTO VŽDY BUDE MÍT BATIKOVÁNÍ JINOU STRUKTURU A TVARY, BAREVNĚ ZŮSTÁVAJÍ. 

Údržba:

Batika je zafixovaná, vypraná, vyžehlená, nicméně doporučuji 2x prát ručně a samostatně ve vlažné vodě, poté lze prát nejlépe samostatně tekutým mýdlem s JELENEM, který není agresivní a batiku šetří, zůstane stále krásná. Nesušit na přímém slunci ani na radiátoru.

Upozornění !! Barvy se mohou mírně lišit s ohledem na vaši kalibraci - barevnosti minitoru či displeye...

Menu
--