Domů Zboží Od cerna kosice

Borůvková kobliha (Ulexit + Perly) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 6945803
Zobrazení: 630x
Vloženo: 12.12.2015
Počet srdcí: 135x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Výrazný autorský cínovaný náhrdelník s nepřehlédnutelným donutem Ulexitu s výraznou modrou barvou. Donutu dominuje kytička tvořená pravými říčními perlami tmavě modré barvy, doplněné lístky z pocínovaného drátk. Vše doplňují kuličky cínu.

Celý přívěšek měří 3,1 cm na šířku, 3,8 cm na výšku (včetně poutka), velikost donutu Ulexitu - průměr 3,0cm - vnitřní průměr 0,6 cm (měřeno v nejširších místech), říční perly o velikosti 0,5 cm.

Šperk je zavěšen na hadím řetízku 42 cm + prodlužovací řetízek 6 cm.

Náhrdelník je tvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Ulexit svému majiteli propůjčuje potřebnou objektivitu a jasnost úsudku, pomáhá při pochopení smyslu snů a vizí, ukazuje duchovní cestu, po níž by se měl člověk ubírat, rozvíjí intuici.

V pragmatičtější rovině vás ulexit přivede ke kořeni problému, naznačí způsob odstranění a podnítí řešení. Ve fyzickém světě je kamenem zjevení. Propůjčuje schopnost nahlédnout do srdce jiných lidí a poznat, o čem přemýšlejí a co cítí. 

Působí prospěšně při meditaci a relaxaci, usnadňuje vyvolávání vizí a odstraňuje negativní duševní energii, uvádí do rovnováhy energie jin a jang.

Mentálně ulexit zvyšuje představivost a podněcuje tvůrčí schopnosti, zejména v podnikání.

Léčebné využití: Ulexit pomáhá vrátit očím jas, posiluje unavený zrak, paměť, na záněty, infekce, otevřená zranění, antiseptikum, jako elixír působí výborně na vyhlazování vrásek. Neměl by se ale nechávat ve vodě příliš dlouho, neboť má sklon se v ní rozpouštět.

Menu
--