Domů Zboží Od Pjocka

Borůvky...náramek (mix minerálů)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Pjocka

Katalogové č.: 11726277
Zobrazení: 92x
Vloženo: 2.9.2020
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
  • vícebarevný romantický náramek z mixu přírodních kamenů
  • vhodné pro obvod zápěstí 16 - 17 cm
  • průměr korálků  - 8 mm a 10 mm
  • navlečen na pružence 0,8 mm

Náramek je pečlivě a s láskou vyroben z těchto korálků:

  • přírodní nefrit malachitový
  • přírodní nefrit pařížská modř
  • fialový turmalín
  • přírodní lapis lazuli
  • přírodní modrý avanturín
  • přírodní norský labradorit 
  • přírodní regalit světle modrý
  • přírodní apatit

Nefrit je velmi účinný při emocionálních problémech, napomáhá nastolit stabilitu a harmonii. Pomáhá člověku očistit jeho mysl od negativních myšlenek. Jeho ochrana je nejúčinnější v případě těhotných žen a také u dětí. U dětí se dá nefrit využít k navázání nových přátelství. Přitahuje na člověka, který ho nosí bohatství a do jeho domova blaho a klid. Nefrit se považuje za kámen, který dokáže posílit hojivé schopnosti organismu. Čistí srdeční čakru.

Vhodný pro znamení: Rak, Ryby.

Turmalín je velmi pozitivní kámen, nemá žádné negativní účinky a působí velmi příznivě pro tělo i duši jeho majitele. Nabije vás pozitivní energií a eliminuje strach z malých či děsivých prostorů. Napomůže také odbourat strach z doktorů a zubařů. Turmalín poskytuje ochranu a je jako dělaný pro meditaci.Turmalín ve fialové barvě navíc značí klid a mír. Pomáhá zdolávat různé životní překážky a do vašeho života přivede pohodu a odpočinek.

Vhodný pro znamení: Blíženci, Lev, Rak, Býk, Váhy, Štír.

Lapis lazuli je povznášející duchovní kámen výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Je to ochranný kámen, především pro děti. Vyvolává v lidech poctivost, dodá vám odvahu. Pomůže vám v naslouchání druhým. Budete díky němu kreativnější, klidnější a energičtí. Pomáhá vám se přenést přes ztráty.

Vhodný pro znamení: Panna, Střelec.

Avanturín pomáhá uklidnit a tišit bolesti srdce. Vrací věci zpátky pod kontrolu a dobře pomáhá ve škodlivých podmínkách. Zahání žaludeční nevolnost a rozptyluje negativní emoce i myšlenky. Jako všestranný léčivý prostředek přináší pocit vyrovnanosti a duševní pohody.

Vhodný pro znamení: Střelec, Býk, Rak.

Labradorit má opalizující vzhled a může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen a vnáší světlo do života. Přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie, potlačuje strach a nejistotu. Přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Vhodný pro znamení: Vodnář, Střelec.

Regalit je pomocník ve stresu, přináší klid a pohlcuje negativní energii. Zajišťuje duševní rovnováhu, přináší odhodlání k naplnění svých záměrů. Podněcuje čestné chování k sobě samému. Nabízí pomoc při řešení konfliktů a podněcuje rychlé rozhodování.

Vhodný pro znamení: Rak, Kozoroh.

Apatit vám pomůže překonat citové vyčerpání, třídí v duši zmatky a spory, zklidňuje podrážděnost, dokáže pro člověka vytvořit zásobu energie, stačí si kámen povalovat v dlani. Napomáhá uzavřeným lidem otevřít se ostatním a pomáhá s nimi s klidem komunikovat. Potlačuje nepřátelství a negativní postoje.

Vhodný pro znamení: Střelec.

Menu
--