Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Brož s perlou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce60 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5105801
Zobrazení: 154x
Vloženo: 4.5.2014
Počet srdcí: 43x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský originální šperk - brož inspirovaná secesní lehkostí. Elegantní vzdušné květinové motivy. 

Brož je celá z atestovaného nerezu. Dekorováno je bezolovnatým cínem  s obsahem stříbra. Středu dominuje přírodní říční perla (6 mm). Zapínání je ručně vyrobreno z hypoalergenního Osteofixu. Systém "zavírací špendlík" je seřízen tak, aby brož jistil proti rozepnutí.

Šperk není nutné čistit - ušlechtilý nerez je netečný kov, který neoxiduje, nemění barvu, neodírá se. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů - dá se běžně koupit v drogerii) nebo švédskou utěrkou.

Ozdobný motiv je velmi pevný a výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, zabroušeny - brož se Vám nebude nikde zachytávat. Zaručuji precizní, detailní a profesionální zpracování. Šperk Vám vydrží krásný celé roky.

Délka ozdobného filigránu je 40 mm, šířka 22 mm. K zapínání je velmi pevně připevněn a přicínován. Délka zapínání je 22 mm

K sestavení kompletní sady nabízím další originály: náušnice, přívěsek. Podle přání můžu doplnit dalšími kousky (prsten, čelenka, náhrdelník, náramek, ...).

Menu
--