Domů Zboží Od U Pihulky

Brož "V lánu kopretin"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené95 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky

Katalogové č.: 9373067
Zobrazení: 509x
Vloženo: 9.3.2018
Počet srdcí: 226x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

Brožka je vytvořena dvěma technikami. Plstěním suchou jehlou a následným vyšíváním :o). Obě techniky jsou náročné především na čas, představivost a preciznost. Fotografie neumí zachytit plastičnost brožky. Spojení techniky plstění a výšivky dává brožce další, víceprostorový rozměr :o).

Originál inspirovaný řírodou.

Brožka má v průměru 4,5 cm. Je velmi plastická a měkká na dotek. Tvarově stálá. Brožka je uvnitř zpevněna kovovou (nerezavějící) plochou vrstvou. Nebude se Vám tedy prohýbat jako u klasicky pouze plstěného výrobku. Kolibřík má možná životní velikost .o).

Na její výrobu bylo použito barvené ovčí rouno v různých přírodních barvách (přírodní, modrá, zelená, hnědá) a bavlnky Mouline v různých barvách. Brožka má svěží, letní nádech. Jednotivé barvy se prolínají.

Rubová strana brožky je obšita ozdobným stehem a na pevném filcu kruhového tvaru je na zadní straně brožky přišit brožový můstek z bižuterního kovu ve stříbrné barvě. Fotografie zadní strany je použita u obdobné brože. Provedení obdobné.

Ovčí vlna sama o sobě odpužuje vodu, takže jí náhodné setkání v dešti neublíží. Nedoporučuji však vystavovat brožku "velké vodě", praní, sprše......, přestože je ošetřena navíc impregnací viz níže.

Menu
--