Domů Zboží Od HelenaG

Budoár starého přítele (13)

599 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od HelenaG

Katalogové č.: 5723902
Zobrazení: 91x
Vloženo: 13.11.2014
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Když se dají dohromady dvoje ruce z Fleru, dějí se zázraky - na užitných předmětech k vám letí originální fotografie. Poslužte si, prosím: kolekce "La Maison Verte". Unikátní válecí a mazlivé polštářky z českého lnu a bavlny, zdobené mými fotografiemi chladnokrevných koní.

...Svítá skrz stromy Vysočiny, křupe zimní varování, zalejzá za nehty strach z promarněného dne a pak najednou - paprsek tepla ozáří scénu. Jdeme na to...
 

Rozměry povlaku: 40x40 cm

Dostupný je polštářek s motivem "Geometrie", 2. fotografie, na té hlavní vzadu.

Povlak:

Lněné a bavlněné látky v různých barvách, fotky tištěné na bavlněném plátně. Přední část "sendvičová" - patchworkový panel, uvnitř polyesterové rouno a bílý len, vše důkladně prošité. Zadní strana z kvalitní jednobarevné bavlny - otočíte a máte zas polštářek nový :-) Uzávěr na zip.

Fotografie je tištěna na plátně. Pereme a žehlíme naruby, žehlička na střední teplotu.

Výplň polštářku:

Cena je uvedena včetně vnitřní výplně. I vnitřní výplň je český výrobek. Je plněna polyesterovými dutým vláknem, takže dobře propouští vzduch, má vysokou objemovou stálost a tím podporuje zdravý spánek. Při praní doporučuje výrobce polštářek stočit do válečku a převázat.

Třináctý v řadě, každý unikát...

Mariana stříhá a šije, HelenaG navrhuje, fotí a cestuje :-) Vzniká tak naprosto jedinečná kolekce "La Maison Verte" - ručně šitý originální bytový doplněk. S fotografiemi chladnokrevných koní - mohutných lesních pracantů, kteří chrání naši přírodu.

Šité výrobky značky La Maison Verte se pyšní certifikátem "JESENÍKY originální produkt".

Menu
--