Domů Zboží Od ZMATLA

Bunda při nošení dětí - Zmatla

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna149 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od ZMATLA

Katalogové č.: 3559442
Zobrazení: 503x
Vloženo: 18.2.2013
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vše šijeme nové přímo pro Vás po objednání :) Krásné dny Váš tým Zmatla.

Bunda při nošení dětí - Zmatla

Bunda je ušitá přímo na Vaši postavu dle zaslaných měr, nebo je ušitá dle označení velikosti (S, M...). Z tohoto důvodu se dá bunda nosit i po odnošení děťátka v úvazech nebo nosítku. Tím, že je bunda ušita přesně na míru zaručí dokonalé padnutí.Téměř kopíruje vaši linii těla. Úzké rukávy tak zaručí lepší konfort při pohybu, zejména při jejich zdvižení )nezvedá se celá bunda). Žádné dlouhé či krátké rukávy, žádný pytloidní vzheld nebo příliš dlouhá či krátká bunda. Lze zvolit různé prošívání, další kapsy a jiné detaily které vás napadnou. Délka bundy je: 62, 67, 72, 77, 82 (měřeno od sedmého obratle směrem dolu) Velikost bundy je S, M, L, XL, (nebo podle zaslaných měr) za XXL je s příplatkem. K dispozici je 13 druhů barev svrchního materiálu (310g/m2) a 21 druhů možných barev (260-270g/m2) a dalších 34 druhů barev (230g/m2) s menším příplatkem (barevnici zašlu vyfocenou e-mailem). Jelikož je bundy vždy ušita na konkrétní osobu, termín dodání je až 3 týdny.

Podrobný popis:

Do samotné bundy se připíná pruh který slouží k ochraně, zahřívání a pohodlí jak dítěte tak matky. Tento pruh je vytvarován tak aby vám zbytečně nedělala faldy, neplandal nebo nebyl zbytečně velký. Pruh se dá stáhnout za hlavičkou dítěte takže mu nefouká za krk. Když mimčo usne, nebo fouká vítr dá se pruh stáhnout na vrcholu hlavičky miminka a tím ji částečně zakrýt. Pokud dítě usne, může se pruh dopnout až do konce a tím mu vznikne přítmí a nerušené soukromí při spánku. Díky umístění zipů po obou stranách může se délka zapínání upravovat dle potřeb dítěte tzn. Pootevřená část směrem kam se kouká. Vrchní díl pruhu se dá také ohnout takže má minko dokonalý přhled o všem co se kolem něj děje. Samotná bunda vč. Pruhu se dá ve spodní části stáhnout jelikož je opatřena gumou s stahovacími brzdičkami. Na bundě jsou v předním díle dvě kapsy na zip a další kapsa takzvaná klokanka je na pruhu. Na bundě jsou speciální zipy které jsou voděodolné. V zadní části bundy je překrytí dostatečné tak aby nemohlo dojít při nepoužívání k průchodu chladného vzduchu na záda. Kapuca je sundávací, takže je na vás zda si ji do větru, vánice nebo oslňujícího sluníčka vemete nebo ne. Samotná kapuca má malý kšilt a po stranách se dá stáhnout aby lépe přilnula k obličeji, po stranách je všitá guma a umístěny stahovací brzdičky. Lze k bundě připnout límec který se vkládá dovitř bundy a má za úkol rovněž zabraňovat průniku chladného vzduchu na váš krk. K dispozici je také držák hlavičky který využije při nošení miminka na zádech. Držák má zabránit kolíbání hlavičky když dítě usne.

K pruhu se ještě dá přidělat kapuca která se dá použít jak pro přední nošení tak pro nošení na zádech a slouží k tomu aby na dítě nepršelo nebo nesněžilo.

 

Materiál:

Softshell je vodě a větru odolný tenký materiál. Svrchní vrstvu tvoří úplet z hustě tkaného elastického materiálu s vodoodpudivou úpravou a zvýšenou odolností vůči oděru. Vnitřní vrstvu tvoří příjemná flísová vrstva uchovávající teplo a efektivně transportující vlhkost ven. Líc: 94% Polyester/6% Spandex. Membrána: 100% Polyuretan. Rub: 100% Polyester. Váha: 310 g/m2

Syntetická počesaná pletenina - POLAR FLEECE s antipilingovou úpravou (protižmolková) - má skvělé tepelně-izolační vlastnosti, vynikající stálobarevnost a velkou pevnost, snadnou údržbu a nízkou hmotnost finálních výrobků. 100% polyester.

Uvedené varianty šití lze kombinovat dle vašeho přání:

Bunda bez fleecu: 2990,- vč. DPH,

Bunda s fleecem: 3345,- vč. DPH

Bunda s připínacím fleecem (nelze kombinovat s rozepínáním v zadu):  3393,- vč. DPH

Doplňky:

kapuca bez fleecu: 242,-vč. DPH,-

kapuca s fleecem:  300,-vč. DPH

připínací nákrčník s fleecem zabraňující ofouknutí 198,- vč. DPH

připínací nákrčník bez fleecu zabraňující ofouknutí 188,- vč. DPH

držák hlavičky miminka s fleecem vhodný při nošení v na zádech 198,- vč. DPH

držák hlavičky miminka bez fleecu vhodný při nošení v na zádech 188,- vč. DPH

kapuca pro miminko s fleecem vhodná při dešti a sněžení 198,- vč. DPH

kapuca pro miminko bez fleecu vhodná při dešti a sněžení 188,- vč. DPH

Nákupem zboží souhlasíte se všeobecnými obchodními podmínkami a reklamačním řádem, který je zde:

//www.fler.cz/blog/vseobecne-obchodni-podminky-a-reklamacni-rad-26935

  • bunda
  • fleece
  • směs
  • černá
  • modrá
  • zelená
Menu
--