Domů Zboží Od Kobayashi

Být naživu představuje zkušenost všech zkušeností.

1 055 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 8974497
Zobrazení: 94x
Vloženo: 30.10.2017
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s broušeným sagenitem (křišťál rutilem) z Brazílie . Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97 % cínu 3 % stříbra. Velikost přívěsku 6,3×2,9×1,6 cm. Velikost kamene 4×2,8×1,5 cm.

Vlastnosti: Sagenit dokáže účinně integrovat energii na všech úrovních. Zvyšuje energetické impulsy křemene a působí jako velice výkonný vibrační léčitel. Na duchovní úrovni navozuje dokonalou rovnováhu kosmického záření, čímž zajišťuje osvětlení duše a umožňuje její duchovní růst. Čistí auru a dodává jí energii. Tento kámen pomáhá při astrálních cestách, věštění a dálkovém pozorování. Umožňuje kontakt s vyšším duchovním průvodcem. Vytlačuje negativní energii a boří bariéry bránící duchovnímu pokroku, když dovoluje minulosti odejít z vašeho života. Sagenit pomáhá léčitelům a poradcům, neboť dokáže filtrovat negativné energii klienta a současně, během citového odpoutávání a konfrontace s temnými stránkami duše, podporuje jeho energetické pole. Poskytuje ochranu před citovými útoky. Sagenit lze použít při odstraňování nerovnováhy pocházející z minulých životů. Současně umožňuje získat vhled do událostí, k nimž v minulých životech došla a které ovlivňují přítomnost. Pomáhá dostat se ke kořeni života obsahujícího příčinu problémů a pochopit důsledky předchozích činů. Spojuje svého majitele s moudrostí ducha vyplývající z dosavadních prožitků a plánem současného života. V duševním životě usnadňuje sagenit dosažení kořene všech problémů a podporuje transformaci i změnu směru. Pokud jde o city, hojí sagenit temné naladění duše a funguje jako antidepresivum. Přináší úlevu od strachu, fobií a obav. Odhaluje omezení a dokáže čelit sebenenávisti. Jedná se o kámen, který učí odpuštění na všech úrovních. Sagenit otevírá auru, aby umožnila úspěšnou léčbu. Na tělesné úrovni pohlcuje z nervů, svalů, krve a trávicího traktu jedovaté látky s obsahem rtuti.

Léčebné využití: Sagenit je obdařen vitalitou, která dokáže pomoci při chronických onemocněních, impotenci a neplodnosti. Výborně působí při vyčerpání a nedostatku energie. Tento krystal léčí dýchací ústrojí a bronchitidu. Podněcuje udržení rovnoměrné činnosti štítné žlázy a odstraňuje parazity. Stimuluje růst a regeneraci buněk a napravuje přetržené tkáně. Uvádí se též, že působí blahodárně na nápravu vadného držení těla.

Umístění: Položený na krku ovlivňuje štítnou žlázu, na srdci brzlík, na solar plexu energii. Na uších má dopad na rovnováhu a celkové sladění. Pohyb kamene kolem aury odstraňuje negativní vlivy.

    Menu
    --