Domů Zboží Od Rohačka

Čakrové náramky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Rohačka

Katalogové č.: 8706675
Zobrazení: 59x
Vloženo: 26.7.2017
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Čakrová sada je sestavená z jednotlivých náramků barevně poskládaných podle čaker. Sada harmonizuje a posiluje energetická centra v těle.

Náramky jsou vyrobené z kuliček drahých kamenů o velikosti cca 4 mm (granát, karneol, tygří oko, růženín, tyrkenit, sodalit, ametyst) a jsou navlečené na pružence. Vyfotografovaný kousek je ilustrativní - jedná se o přírodní materiál, proto se můžou jednotlivé náramky od sebe mírně lišit.

Vnitřní průměr náramků je cca 17 cm.

Sada je cenově výhodnější než koupě jednotlivých náramků. Zde máte jeden náramek zdarma :-).

Granát byl užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Je to velmi silný kámen,  který přivádí velké  množství  energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru  a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Granát je symbolem lásky, je naladěn na srdeční energii, povzbuzuje sexualitu, pomáhá ovládat zlost, zejména tu vůči sobě.

Karneol podle tradice přinášel štěstí a ochranu. Je to kámen plný energie, vitality, životní síly, povzbuzuje metabolismus, ovlivňuje ženské reprodukční orgány, zvyšuje plodnost, léči revmatismus, artritidu, neuralgii a deprese. Pomáhá při léčení kostí a šlach, zajišťuje dobré prokrvování orgánů a tkání.

Tygří oko je ochranný kámen. Nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá odbourat závislost na druhých lidech. Potlačuje deprese. Vyrovnává činnost mozkových hemisfér, pomáhá při léčbě zlomených kostí, působí na rozmnožovací orgány, léčí oči a krk, odstraňuje křeče.

Růženín je kámen lásky a srdce, je to univezrální léčivý kámen dodávající životní energii zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku. Má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií. Léčí infekce močové trubice. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.

Tyrkenit je barvený howlit (magnezit), je to velice uklidňující kámen, potlačuje zlost a vztek, překonává sobectví, posiluje kladné povahové rysy, uklidňuje rozbouřené city, spojuje staré zasunuté emoce se současností a pomáhá je odblokovat, přináší vzpomínky na sny a vyvolává nové, které umožňují náhled do nitra našich problémů, vhodný při nespavosti, hlavně v případech příliš aktivní mysli. Výborně působí při meditaci, na třetím oku přináší vzpomínky na minulé životy.

Sodalit má mezi modrými kameny nejintenzivnější vibrace. Rozvíjí a zklidňuje mysl. Dodává odvahu, prohlubuje koncentraci a představivost, zvyšuje sebevědomí. Léčí potíže způsobené stresem, emocemi a strachem, posiluje nervový systém. Čistí lymfatický systém i jednotlivé orgány, udržuje v rovnováze metabolismus, posiluje imunitní systém. Snižuje horečku, krevní tlak, příznevě působí na hlasivky, krk a hrtan.

Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou silou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje. Zmírňuje bolesti hlavy, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů a metabolismus, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

Menu
--