Domů Zboží Od Rohačka

Čakrové náramky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Rohačka

Katalogové č.: 8706694
Zobrazení: 219x
Vloženo: 26.7.2017
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Čakrová sada je sestavená z jednotlivých náramků barevně poskládaných podle čaker. Sada harmonizuje a posiluje energetická centra v těle.

Náramky jsou vyrobené ze sekaných kousků drahých kamenů (granát, karneol, citrín, růženín, apatit, lapis lazuli, ametyst) a jsou navlečené na pružence. Vyfotografovaný kousek je ilustrativní - jedná se o přírodní materiál, proto se můžou jednotlivé náramky od sebe mírně lišit.

Vnitřní průměr náramků je cca 17 cm.

Sada je cenově výhodnější než koupě jednotlivých náramků. Zde máte jeden náramek zdarma :-).

Granát byl užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Je to velmi silný kámen,  který přivádí velké  množství  energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru  a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Granát je symbolem lásky, je naladěn na srdeční energii, povzbuzuje sexualitu, pomáhá ovládat zlost, zejména tu vůči sobě.

Karneol podle tradice přinášel štěstí a ochranu. Je to kámen plný energie, vitality, životní síly, povzbuzuje metabolismus, ovlivňuje ženské reprodukční orgány, zvyšuje plodnost, léči revmatismus, artritidu, neuralgii a deprese. Pomáhá při léčení kostí a šlach, zajišťuje dobré prokrvování orgánů a tkání.

Citrín je mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek. Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Urovnává vztahy a spory v rodině, napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost - zejména na kritiku okolí.

Růženín je kámen lásky a srdce, je to univezrální léčivý kámen dodávající životní energii zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku. Má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií. Léčí infekce močové trubice. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.

Apatit je kámen naladěný na budoucnost, ale i tak dokáže člověka spojovat s minulými životy. Prohlubuje meditaci, napomáhá komunikaci a sebevyjádření. Zvyšuje motivaci a vytváří rezervy energie. Vyvolává otevřenost, usnadňuje kontakt s ostatními lidmi, podněcuje k otevřenému jednání. Potlačuje lhostejnost a nepřátelství. odstraňuje negativní postoje. Pomáhá hyperaktivním a autistickým dětem. Povzbuzuje tvůrčí schopnosti a intelekt, pročišťuje zmatky a spory, pomáhá získat informace, jichž lze využít k osobnímu i společnému prospěchu. Rozšiřuje vědomí, otevírá cestu k pravdě. Tiší lítost, apatii a zlost. Snižuje podrážděnost a překonává citové vyčerpání. 

Lapis-lazuli je duchovní kámen. Vhodný pro meditace. Přináší klid a mír, působí proti depresi a rychle odstraňuje stres. Ochranný kámen hlavně pro děti. Dodává odvahu, přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání. Snižuje horečku, potlačuje migrénové bolesti hlavy, pomáhá při detoxikaci. Posiluje imunitní systém, pomáhá při respiračních onemocněních, působí na štítnou žlázu a hlasivky, posiluje zrak, snižuje krevní tlak, čistí krev, účinný při nespavosti.

Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou silou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje. Zmírňuje bolesti hlavy, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů a metabolismus, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

Menu
--