Domů Zboží Od yogalenkafucikova

Čakrové oleje sada 7x 20 ml

549 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od yogalenkafucikova

Katalogové č.: 9482867
Zobrazení: 48x
Vloženo: 15.4.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Porozumět vlastnímu tělu a duši zabere často celý život. Polovina úspěchu tkví v tom, že s tím vůbec začnete.

Cítíte se často unavení a nevíte proč? Naše tělo je komplexním systémem toku energií, které ovlivňují naši psychiku a vnitřní klid. Nerovnováha, která vzniká špatnou životosprávou, přebytkem stresu nebo nedostatkem odpočinku, se dříve nebo později projeví na naší psychice a fyzickém těle. Oleje s vůní napomáhají ztracenou rovnováhu znovu objevit.
  • + Každá nerovnováha má vliv na určitou část těla.
  • + Každá nerovnováha se dá napravovat.
  • + Čakrové vůně jsou jednou z možností této podpory.

Čakrové oleje jsou éterické oleje namíchané v olejovém nosiči tak, aby podporovaly určité energetické centrum v lidském těle. 

Každá čakra souvisí s určitou skupinou procesů a orgánů ve svém okolí a harmonizací prostřednictvím éterických olejů lze narovnat procesy a fungování těchto drah. Každá z vůní (bylin) podporuje více či méně určité energetické centrum. Známe to například z nachlazení. Všichni víme, že eukalyptus zprůchodní naše dutiny. Ale málokdo si uvědomuje, že dutiny souvisí s určitou dráhou energie v našem těle.

A právě tady pomáhá eterický olej. Čakrové oleje nejsou určeny k vnitřnímů užití.  V tuto chvíli nejsou registrovány jako kosmetický produkt, byť látky ze kterých jsou připraveny tuto registraci mají. Moje doporučení k použití může z tohoto důvudu být pouze použít oleje do aromalampy nebo na vonnou destičku či papírový kapesníček a vůni inhalovat.  Z mých yogových hodin oleje znáte z relaxace, kdy pokud chcete, vtíráte olej do dlaní.

Menu
--