Domů Zboží Od lelek - drátky

čakrový modrásek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od lelek - drátky

Katalogové č.: 8540165
Zobrazení: 11x
Vloženo: 17.5.2017
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Čakrový shamballa náramek je vyrobený ze sedmi druhů polodrahokamů v barvách všech sedmi základních čaker harmonizuje a dobíjí energii čaker, těla i mysli. Polodrahokamy jsou seřazeny barevně tak, jak jdou v našem těle jednotlivé čakry za sebou - od kořenové až po korunní čakru.

Kameny: granát, karneol, tygří oko, zelený jadeit, chalcedon, modrý jadeit, ametyst

Náramek je pletený z bavlněné voskované šňůrky modré barvy na obvod ruky 16,5 - 21 cm.

Granát:

Užití: síla, ochrana, léčení, rituální práce

Vlastnosti Granátu:   po dlouhá léta užíván jako amulet,  který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný kámen,  který přivádí velké  množství  energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Pomáhá překonat zastaralé myšlenkové vzorce a  strnulé způsoby jednání. Přináší sebedůvěru  a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc.  Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Léčebné využití Granátu:  regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus, pomáhá lepšímu vstřebávání minerálů a vitamínů, regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce.

Karneol:

Užití: klid, odvaha, sebedůvěra, výřečnost, ochrana, léčení

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.
Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru.

Léčebné využití: předchází kožním onemocněním, zastavuje krvácení z nosu a pomáhá při všech nemocech spojených s krví, univerzální ochrana zdraví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci, artritidu, revmatismus, kosti a šlachy, neurózy a deprese.

Tygří oko:

Užití: ochrana, energie, peníze, věštění, odvaha                       

Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.  Je to ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese.

Léčebné využití: vyrovnává činnost mozkových hemisfér, pomáhá při léčbě zlomených kostí, působí na rozmnožovací orgány, léčí oči a krk, odstraňuje křeče. Pomáhá při léčbě poruch osobnosti. zpomaluje metabolismus, mírní stres, vznětlivost a nadměrnou sexuální touhu.

Jadeit:

Užití: prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, moudrost, léčení

Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody. Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra. 

Léčebné využití: pomáhá tělu léčit se, přičemž působí na nefyzické problémy, jež nemoc způsobily, léčí ledviny, močový měchýř, srdce, žaludek, kyčle, slezinu, detoxikuje, obnovuje buněčný a kosterní systém, zvyšuje plodnost, pomáhá při porodu.

Barvy: bílý, zelený, fialový, oranžový, růžový, hnědý, žlutý, červený, modrý, černý

Zelený jadeit: uklidňuje nervový systém, harmonizuje nefungující vztahy, pomáhá realizovat touhy a vášně, má nejblíže k centru srdce.

Chalcedon:

Užití: štěstí, klid, radost, úspěch, ochrana, strach, deprese  

Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody. Je kamenem, jenž vyhání strach, deprese, hysterii a smutek a mění je v radost. Rozhání iluze a fantazie, podporuje klidné a pokojné pocity, dodává sílu mezilidským vztahům, uvádí tělo, mysl a ducha do vzájemné harmonie. Je též kamenem ochrany, zvláště na cestách, odvrací psychické útoky, negativní magii, pohlcuje negativní energii a rozptyluje negativní myšlenky. Položen pod polštář zahání noční můry, noční vize a strach ze tmy. Dodává krásu, sílu, energii a přináší úspěch a štěstí ve všech podnicích.

Léčebné využití: má vysoký očistný účinek, léčí vše špatné, včetně zatím nezhojených ran, zvyšuje tělesnou energii, blahodárně působí na oběhový systém, žlučník, slezinu, kosti a oči, snižuje příznaky senility, zvyšuje tvorbu mateřského mléka.

Ametyst:

Užití: čistota, stres, sny, léčení alkoholismu, láska, klid, ochrana, štěstí, odvaha

Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetám Jupiter, Neptun a elementu vody. Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.

Léčebné využití: zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva a střevní mikroflóru, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.


Více zde: //sperky-lelek.webnode.cz/lecive-ucinky-mineralu/

Menu
--