Domů Zboží Od banbonlu

CAPÁČKY - DOPRAVA/odolná špička protiskluz/ 14,5

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od banbonlu

Katalogové č.: 10416146
Zobrazení: 115x
Vloženo: 17.3.2019
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: DNEŠNÍ AKCE 5% SLEVA NA LETNÍ SOFTSHELL KALHOTY, SLEVOVÝ KÓD XDJ-SCS-1NN

Capáčky umožňují přirozenou chůzi se zapojením všech svalů, šlach a kostí chodidla. Jen tak se mohou nohy optimálně vyvíjet. Capáčky díky anatomicky tvarované špičce poskytují volnost prstům. Capáčky jsou ohebné, měkkoučke, snadno se nazouvají a drží na nožičkách díky regulovatelné a vyměnitelné gumičce vzadu.

Využiti capáčků: na doma,na lezení, na písek, do školíčky, v dětské herně, v autosedačce, v nosítku, v kočárku, na návštěvu atd... jsou velmi praktické a pohodlné.

Capáčky jsou ušite z materiálu: vrchní část 100%  bavlna, zadní části paty a chodidla jsou ze softsellu s atestem pro dětí do 3 let =vyšší odolnost vůči otěru, na špičkach našit pevný a odolný protiskluz ,skvělá varianta pro lezoucí dětí nepodkluzují nožičky při lezení, capáčky uvnitř jsou vypolstrované, uvnitř jsou vypodšité bavlnou tak že švy jsou schované dovnitř, dítě švy netlači při chůzi, chodidla mají 3 vrsty - bavlnu, odolný softshell ( dobra izolace  a ochrana nožiček) + odolný protiskluz,  díky protiskluzu dítě může rychleji lézt a při tom mu nepodkluzují nožičky, protiskluz je omyvatelný, voděodolný a otěruvzdorný.

Výběr správné velikosti:

Měření chodidla: chodidlo měřte nejlepe v ponožce. K naměřené délce chodidla si připočtěte nadměrek minimálně 1 cm - 1,5 cm.

Rozměr: délka stélky uvnitř vhodná na délku chodidla  14,5 cm

                              

Udržba:

Capáčky lze prat  s maximální teplotou 30 stupňů. Nechte volně schnout. Nevkládejte do sušičky, nebělte, bez avivaže. Bez obav capáčky můžete vyžehlit. Podrážky jsou omyvatelné.

Menu
--