Domů Zboží Od monimoni

Čapule 100% merino "Lesní žínka"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od monimoni

Katalogové č.: 12987732
Zobrazení: 170x
Vloženo: 30.11.2021
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Poslední luxusní kousek v této barevnosti...

Znáte ten pocit, kdy vyjedete do korun stromů, najednou jste uprostřed listoví, prosvítá slunce a vy cítíte vítr na tvářích... Tak tento pocit u mě barevně odpovídá této skandi čapuli :)

Čapulka ručně na 4 jehlicích pletená, s  vyplétaným norským vzorem, v barvě smetanové v kombinaci s barevným melírem v paletě zelených, okrových a purpurověšedých tónů. S velikou kožešinovou bambulí z umělé kožešiny. Bambule je pro lehčí údržbu odnímatelná (nemusí se vždy prát i s čepicí), pokud si budete přát, přišiju ji trvale - stačí uvést v poznámce.

Materiál - 100% merino, melírovaná příze v chunky úpravě

Čapule je zpracována klasickým vyplétaným norským vzorem, to znamená, že ve spodní části jsou vlákna podtahována a čepice je tak mnohem teplejší, než kdyby byla pletena jen jednou přízí. S tím také souvisí, že čepice je sice pružná, ale dobře drží tvar.

Autorský originál

Velikost: obvod  54 - 60 cm, výška čepice v klidu 23 cm

I na "větší" vlasy

Údržba:  nelépe jemné praní v ruce  jemný prací prostředek, určený na vlněné výrobky, při nízkých teplotách, nemnout, nekroutit, jemně vymačkat do ručníku, sušit volně rozložené. Bez prudkého střídání teplot pracích lázní!

Pokud chcete být o údržbě ručně pletených vlněných výrobků informováni podrobněji, můžete nahlédnout zde, napsala   jsem o jejich údržbě BLOG, klidně nahlédněte

JAK PEČOVAT O VLNU aneb Čapulky a spol.

Ovčí vlna merino pochází z horských ovcí původně žijících ve Španělsku odkud se rozšířily postupně do celého světa. Ovčí rouno se výborně přizpůsobilo náročným klimatickým podmínkám chladnějšího a vlhkého prostředí a díky tomu dnes splňuje nejvyšší nároky na funkčnost. Ve srovnání s běžnou vlnou je hedvábně jemná (nekouše), má výborné izolační vlastnosti a je prodyšná.

Další moje čepičky najdete TADY.

Menu
--