Domů Zboží Od Kobayashi

Čaruju pro dobro.

634 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 11709244
Zobrazení: 25x
Vloženo: 26.8.2020
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s čaroitem z Ruska. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97% cínu 3% stříbra. Kůže 80 cm.Velikost přívěsku 6x1,8x0,8. Velikost kamene 3×1,3x0,7 cm.

Vlastnosti: Čaroit je kámen proměny. Jedná se o krystal ovládající duši, který napomáhá překonávat strach. Podněcuje vnitřní vidění a duchovní vhled a napomáhá vyrovnat se s mimořádnými změnami na duchovní úrovni. Aby to dokázal, probouzí k životu srdeční a korunní čakru, pročišťuje auru a probouzí v lidech bezvýhradnou lásku. Čaroit napomáhá změnám vibrací a spojuje svého nositele s vyšší realitou.  Pomůže svému majiteli, aby právě přítomnou chvíli přijal jako tu nejlepší možnou. Na duševní úrovni pomáhá čaroit každému, aby se vyrovnal se ,,zápornými vlastnostmi" a získal uznání druhých. Oprošťuje od pocitu zakořeněného strachu, přičemž působí blahodárně zejména při překonávání odporu a osvojování si schopnosti nahlížet na věci z širší perspektivy. Podněcuje k energickému a spontánnímu jednání a současně dokáže potlačovat stres i obavy. Svého majitele uvádí do stavu uvolnění. Čaroit lze použít k překonání různých nutkání a posedlostí. Tím, že uvádí do rovnováhy korunní čakru, pomáhá čelit pocitu odcizení či frustrace. Na duševní úrovni podněcuje čaroit schopnost bystrého pozorování a analýzy, přičemž současně napomáhá jejich využití k rychlému rozhodování. Působí jako spojenec každého, kdo je nucen řídit se častěji názory jiných lidí nežli svými. V duchovním světě ukotvuje tento kámen duchovní já do každodenní reality. Pobízí svého nositele, aby se vydal na pouť ve znamení služby lidstvu. Umí vyvolávat jasně zřetelné vize událostí z minulých životů. Současně naznačuje způsoby, jak napravit komické předurčení, a to na osobní i kolektivní úrovni.

Očista: Čaroit čistíme důkladně vlažnou vodou, dokud necítíme, že je zcela zbaven negativní energie. Po očistě, položený na drůze křišťálu, ho vystavíme rannímu slunci.

    Menu
    --