Domů Zboží Od pepadana

Čečetka zimní

249 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pepadana

Katalogové č.: 4673764
Zobrazení: 336x
Vloženo: 5.1.2014
Počet srdcí: 94x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na poštu jezdím podle potřeby zpravidla dvakrát týdně. Pokud na doručení spěcháte, připište to prosím do poznámky k objednávce. Děkuji!

Říká-li se o někom, že je jako čečetka, je to pochvala; zajisté je to člověk dobrosrdečný a čiperný. Je to severský obyvatel, ale k nám zalétá na podzim i v početných hejnech, a pídí se hlavně po březinách a olšinách, kde čečetky hledají seménka jako čížkové. Nejednou je však zastihneme i na plevelech v poli daleko od lesa. Jsou to akrobati a veselí tuláčkové. Šmejdí v korunách a šplhají po větvích neúnavně, sbírají i kukličky a hmyz. V poslední době hnízdí čečetky i v našich horách a pahorkatinách, kde si vyhledávají terén podobný severským tundrám. Jsou to hodně důvěřiví ptáčkové, tím spíš je nesmíme zklamat.

(S dovolením opsáno z knížky "Z ptačí říše" od Jaroslava Spirhanzla Duriše.)

Malý plstěný ptáček - přívěsek k mobilu, klíčům, zipu, batohu nebo tašce.

Plstěný suchou cestou z kvalitního rouna šetlandských oveček, velmi pevně, takže vydrží i nepříznivé podmínky kapsy s mobilem a klíči.

Pokud byste ale přesto chtěli svého ptáčka chránit, je možné tady dokoupit spací taštičku. Pro všechny současné minulé i budoucí majitele mých zvířátek je kapsička s 20% slevou!

Velikost ptáčka je 5cm od hlavičky k ocásku, dodaný bude v dárkovém pytlíčku. Poutko na mobil i velice kvalitní otoční klíčová karabinka je součástí. Pokud karabinku nepotřebujete, napište a já Vám ptáčka o cenu karabinky zlevním. Jestli ale budete ptáčka nosit na klíčích, karabinku doporučuju! Na poutka na mobil není v tomto případě spolehnutí.

Menu
--