Domů Zboží Od Antonia

Černá manšestrová kabela

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Antonia

Katalogové č.: 524637
Zobrazení: 7x
Vloženo: 9.11.2009
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Momentálně jsem na mateřské dovolené a mám čerstvě druhé miminko. Proto je veškeré zboží na objednávku nutno předem konzultovat a výrobu Vám buď potvrdím, nebo se můžeme dohodnout na pozdějším termínu dodání. Aktuálně se snažím vyhovět všem zájemcům, ale děti mají přednost. Děkuji za pochopení.

Velká kabela je zhotovena z černého neelastického bavlněného manšestru s hrubším vroubkem. Taška je vypodšívkovaná černou polyesterovou podšívkou. Uzavírá se na zip. Veškerý materiál byl spojen černými šicími polyesterovými nitěmi.

V celé ploše je vrchový materiál podlepený silnějším nažehlovacím vlizelínem. Díky tomu se vrchový materiál nekrčí a drží pěkně tvar. Podél celého obvodu tašky je v její horní části prostřih. 

Na předním dílu je ve švu prostřihu vypracovaná skrytá podšitá kapsa. Kapsa je podél celého průhmatu vybavena černým suchým zipem. Podšívka v kapse je černá a v celé ploše z rubu podlepená vlizelínem pro zvýšení odolnosti, pevnosti a zachování stabilního tvaru tak, aby se kapesní váček nerýsoval přes vrchový materiál.

Dno je oválné a skládá se z několika vrstev. Základ tvoří vnější a vnitřní dno z vrchového materiálu. Vnější dno je podlepené vlizelínem a vypodložené tenkým molitanem (síla 0,5 cm). Dohromady tvoří prošev, který drží stabilní tvar. Pro zvýšení pevnosti je celý prošev vyztužen vrstvou silné neelastické denimoviny. Druhá - vnitřní část dna je součástí podšívky a spolu s vnějším dnem tvoří kompaktní celek sešitím. Vnitřní dno je také podlepené a rovněž vybavené vrstvou denimoviny. Uprostřed vnitřního dna je průstřih, který sloužil k zapravení švových záložek a k průvleku podšívky a vrchového materiálu z rubu do líce. Tento průstřih je obnitkovaný a po dokončení tašky byl ručně sešit krokvičkovým stehem. Na povrchu je celý průstřih skryt pod pruhem podšívkoviny. Podšívkovina je v celém kraji začištěná a k vnitřnímu dnu je přistehována ručně černou polyesterovou nití.

Kabela je po stranách nařasená. Řasení je tvořeno sámky. U koncových hrotů oválného dna je na každé straně vytvořeno po 3 sámcích z každé strany bočního švu - tzn. po 6 sámcích na každé straně. U horního okraje platí totéž: 6 sámků na každé straně. Tyto sámky nejsou prošity po délce, ale napříč, a to pouze v horním kraji a dále skrytě v průstřihovém švu. Od průstřihového švu a ode dna volně splývají, takže se kabelka po stranách od průstřihu volně rozšiřuje.

Horní okraj je zapracován prostřednictvím podsádky z vrchového materiálu. Podsádka podlepená není, aby byla poddajnější. Hrana kraje není vytvořená a vymnutá přímo ve švu, ale je posunutá švem cca 1 cm přes okraj do vnitřku tašky. Šev navazující z okraje tašky na podsádku je tak skrytý za samotnou hranu okraje. Po celém obvodu je prošit. Sámky po stranách přechází dovnitř přes kraj tašky až 1 cm pod horní hranu okraje. Dolní okraj podsádky je začištěný, jednou přehnutý a vestehovaný ručním skrytým stehem, přistehovaný k podšívce.

Podšívka podlepovaná není. Nese celkem tři kapsy: na předním dílu jednu velkou, na zadním dílu dvě menší. Kapsy mají prošitý průhmat. Jsou volné, bez zavírání. Dolní okraj podšívky je zapravený mezi vnější a vnitřní dno. Celá podšívka je navolněná tak, aby nepnula a kopírovala nařasený vrchový materiál. Horní okraj skryt pod dolním okrajem podsádky a zapraven pod ni přistehováním jejího dolního kraje.

Taška je uzavíratelná na černé kostěné bundové zdrhovadlo. Jezdec je kovový. Zdrhovadlo je našito k zipové podsádce. Zipová podsádka je podlepená a v krajích našitá k vnitřní podsádce kabely.

Ucha jsou z vrchového materiálu, v celé délce podlepená vlizelínem. Jsou kratší, ale umožňují nosit kabelu jak přes rameno, tak i na předloktí. Konce uch jsou zapraveny přímo mezi podsádku a přední a zadní díl. Obě ucha jsou měkká, vyplněná bavlněnou šňůrovinou. Díky tomu jsou na průřezu zakulacená.

Taška je díky materiálovému složení ručně pratelná. Důraz je kladen na vytvoření co největšího objemu a zachování elegantního vzhledu.

Rozměry:

Dno (ovál): 41,5 cm (max. d) x 21 cm (max. š)

Šířka u dna: 70 cm

Šířka u horního kraje: 50 cm

Výška: 42 cm

Průstřih od horního kraje: 11,5 cm

Od průstřihu ke dnu: 30,5 cm

Bok (u dna): 25 cm

Bok (u horního kraje): 10 cm

Šířka skryté kapsy na PD: 28 cm

Ucha: 50 cm

Zip: 50 cm

 

    Menu
    --