Domů Zboží Od Antonia

Černé manšestrové žebradlo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Antonia

Katalogové č.: 766123
Zobrazení: 8x
Vloženo: 18.3.2010
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Momentálně jsem na mateřské dovolené a mám čerstvě druhé miminko. Proto je veškeré zboží na objednávku nutno předem konzultovat a výrobu Vám buď potvrdím, nebo se můžeme dohodnout na pozdějším termínu dodání. Aktuálně se snažím vyhovět všem zájemcům, ale děti mají přednost. Děkuji za pochopení.

Taška je zhotovena z jemného bavlněného manšestru. Manšestr je černý, mírně elastický a má jemný vroubek. Uvnitř je saténová pestře potištěná silná syntetická podšívka s kapsami.

Pro spojení veškerého materiálu byla použita černá polyesterová nit. Celá kabela je uzavíratelná na zip. Dno je tvarované švy. 

Pro zpevnění byla v celé ploše použita vrstva bavlněné neelastické denimoviny jako podklad. Taška díky tomu drží tvar a je pevnější.

Kabela má jedno ucho, dlouhé, široké, také s výztuží.

PD i ZD jsou bez výrazného zdobení či prošívání. PD pouze ve středu členěn nakládanou kapsou na zip. Kapsa z vrchového materiálu. Zdrhovadlo v průstřihu; kostěné, hrubé, černé, jezdec kovový. Kapsa našitá v celém obvodu. Průstřih také prošitý v celém obvodu. Kapsa podšitá, materiál stejný, jako uvnitř tašky. Švové podsádky začištěné, zapravené do rubu.

ZD hladký.

Ucho z vrchového materiálu, v místě švů a v krajích ozdobné prošití, konce vsazeny mezi PD/ZD a podsádku - centrováno na boční švy. V celé ploše denimová výztuž. Ucho se nebortí, drží tvar a lépe sedí při nošení.

Podšívka hladká, syntetický satén s pestrým potiskem (převaha modré, lososové, bílé a černé barvy, vzor abstraktní); pletenina. Materiál mírně elastický. Satén je silnější a pevný. Má hladký povrch s leskem. Podšívka navolněná, nese 3 vnitřní nakládané kapsy. Dvě kapsy s krajovým prošitím bez uzavření volné, zpevňovací uzávěrky u okrajů průhmatů. Třetí kapsa našitá v celém obvodu, průstřih na zip. Zdrhovalo jemné, černé, spirálové, jezdec kovový. Okraje průhmatů prošité, švové podsádky začištěné a zpravené do rubu.

Podsádka z vrchového materiálu, dolní okraj přistehovaný ručně k podšívce černou nití. Podsádka nese zipovou podsádku, rovněž z vrchového materiálu s černým zipem. Zdrhovadlo kostěné, hrubé, plastové. Jezdec kovový, vybavený pleteným poutkem z organzové stužky. Barva stuhy černá. Zakončeno na uzlík. 

Prošití černou nití v podsádce tašky i v zipové podsádce. Okraj s mírným, přehrnutím do PD a ZD, prošito skrz šev - ten položen na vnitřní straně tašky u podsádky - skrytý.

Okraj prošit černou nití.  

 

TAŠKA:

Rozměry: 33,5 (v) x 40 (š) x 6,5 (h) cm

Dno: 40 (š) x 6,5 (h) cm 

Prošití horního okraje: cca 0,5 cm

Zdrhovadlo: 45 cm (poutko: 5,5 cm)

Podsádka: 12 cm

Zipová podsádka: 4 cm

Přehrnutí okraje: cca 0,5 cm  

 

KAPSA NA PD:

Rozměry:  23,5 (v) x 24 (š) cm

Zdrhovadlo: 20 cm (průstřih 2,5 cm od horní hrany kapsy; 20 (š) x 2 (v) cm) 

 

PODŠÍVKA:

Kapsy vnitřní: 3 ks

Zdrhovadlo: 20 cm (průstřih 1,5 cm od horní hrany kapsy; 20 (š) x 1 (v) cm) 

 

UCHO:

Délka: 130 cm

Šířka: 12 cm 

 

Zhotoveno na přání.

 

    Menu
    --