Domů Zboží Od HaMara

Černý onyx s granátem - náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od HaMara

Katalogové č.: 10202837
Zobrazení: 55x
Vloženo: 6.1.2019
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z kuliček černého onyxu a červeného granátu (8 mm), šatonových rondelek a kuliček z nerez oceli. Náramek je pružný - cca 18 cm

Onyx je ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy. Redukuje nekontrolovatelné sexuální tužby, působí na zuby, kosti, kostní dřeň, léčí krevní poruchy a problémy nohou.

Granát je velmi silný kámen, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Pomáhá překonat zastaralé myšlenkové vzorce a strnulé způsoby jednání. Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu. Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus, pomáhá lepšímu vstřebávání minerálů a vitamínů, regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce.

Menu
--