Domů Zboží Od Antonia

Červeno-khaki taška

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Antonia

Katalogové č.: 756657
Zobrazení: 3x
Vloženo: 14.3.2010
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Momentálně jsem na mateřské dovolené a mám čerstvě druhé miminko. Proto je veškeré zboží na objednávku nutno předem konzultovat a výrobu Vám buď potvrdím, nebo se můžeme dohodnout na pozdějším termínu dodání. Aktuálně se snažím vyhovět všem zájemcům, ale děti mají přednost. Děkuji za pochopení.

Dámská kabelka je zhotovena ze syntetické efektní potahoviny. Látka je silnější, velmi pevná a má  strukturovaný povrch. Základ je vlasový, působí jako drsnější samet a má tmavší odstín cihlové barvy. V celé ploše jsou pak v pravidelném mžížkovém vzorci drobné khaki čtverečky. Jsou to ve vazbě tkaniny zatkané nitě, nejsou součástí vlasového efektu, takže zároveň působí jako dolíčky. Uvnitř kabelky je bavlněná plátěná jemná světle zelenkavá podšívka s kapsami.

Pro spojení vrchového materiálu a podšívky byla použita černá a červená polyesterová nit. Celá kabelka je uzavíratelná na zip. Dno je zaoblené. Boční díly mají kulatý dolní kraj a každý nese kapsičku na suchý zip. Taška je díky pevnosti vrchového materiálu stabilní a pěkně drží tvar.

PD i ZD jsou bez zdobení.

Podšívka hladká, světle zelená, bavlněná. Nese celkem 5 vnitřních různě velkých kapes. Okraje průhmatů prošité, švové podsádky začištěné a zpravené do rubu. V krajích průhmatů švové uzávěrky pro zpevnění. 

Podsádka z vrchového materiálu, dolní okraj přistehovaný ručně k podšívce červenou nití. Podsádka nese zipovou podsádku, rovněž z vrchového materiálu s khaki zdrhovadlem. Ozdobně prošito černou nití. Zip je kostěný bundový, hrubý. Jezdec kovový. Na přání mohu vybavit poutkem z khaki kulaté šňůrkoviny.

V horním kraji tašky přehrnutí švu přes okraj dovnitř. Přehrnutí z PD, ZD a bočních dílů asi 1 cm. Okraj prošit černou nití.

Ucha členěná kovovými kroužky. Použita je khaki popruhovina. Ucha upevněna do kovových kroužků - každé ucho 2 kroužky. Kroužky upevněny poutky k tašce. Okraje poutek zapraveny mezi podsádku a PD a podsádku a ZD.

Ucha i poutka z popruhoviny. Okraje přišity, prošití černou nití. 

 

TAŠKA:

Rozměry: 28 (v) x 32 (š) x 8 (h) cm  

Prošití horního okraje: cca 0,5 cm

Zdrhovadlo: 35 cm

Podsádka: 7 cm

Zipová podsádka: 3,5 cm

Přehrnutí okraje: cca 1 cm 

Boční kapsa: 15,5 (v) x 8 (š) cm

 

PODŠÍVKA:

Kapsy vnitřní: 5 ks - rozměry různé  

 

UCHA:

Délka (včetně kroužků a poutek): 71,5 cm

Délka uch: 58 (délka) x 3 (š) cm

Poutka: 3 (š) x 5 (v) cm

Kroužky: průměr vnější 4 cm

 

Menu
--