Domů Zboží Od cerna kosice

Cesty života (Achát) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 8435729
Zobrazení: 239x
Vloženo: 10.4.2017
Počet srdcí: 175x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Cínovaný náhrdelník, který je tvořen z tromlovaného kamínku oranžovovo béžového Achátu a velkého korálku Achátu. Tvar náhrdelníku je vytvořen z pocínovaného drátku.

Celý šperk měří 4,5 cm na šířku, 4,1 cm na výšku, velikost tromlovaného Achátu 2,5 x 2,6  x 0,6 cm, korálek Achátu o průměru 0,6 cm, měřeno v nejširších místech.

Zavěšení na ocelovém lanku, obvod 45 cm. Je tvarované tak, aby dobře sedělo na krku.

Šperk je vytvořen technikou tiffany, cínován, patinován, leštěn a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Achát je o velice stálý kámen tvořený mikroskopickými krystalky křemene ukládaného ve vzájemně spojených proužcích. Acháty slouží jako uzemňovací kameny, které nám dodávají citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu.

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang, představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale poskytuje velkou sílu. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace.

V duševní rovině achát citlivě napomáhá k tomu, aby jeho majitel přijímal sám sebe, čímž podporuje jeho sebedůvěru. Achát vylepšuje duševní život, neboť posiluje schopnost soustředění. Láska achátu k pravdě dodává člověku odvahu, aby byl sám k sobě upřímný, dokáže vyvolávat vzpomínky. Povzbuzuje k tichému rozjímání a zužitkování životních zkušeností vedoucích k duchovnímu růstu a vnitřní stabilitě.

V citové rovině achát pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí.

Menu
--