Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Chalcedonová kamenná růže AA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13550084
Zobrazení: 27x
Vloženo: 18.9.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Chalcedonová kamenná růže, křemičitan. Z přední strany je růže bohatě osázena šedo-modrými lesklými krystalky. Její střed je světlý, s meruňkovým  zabarvením. Barevná kvalita AA. Velmi pěkný, dekorativní kamínek, vhodný i do šperku (přívěsku). Můžeme jej také nosit i jen tak při sobě, v kapse, i tak s námi bude jeho energie pracovat.

Tvarem i zbarvením je každá růže jedinečným kouskem - originálem.

Víte, že nošení šperků je velmi účinná krystalo-terapie? Pokud nosíme šperk často na sobě, snadněji integrujeme do sebe jeho energii a poté, co ji máme již dobře uchopenou, začínáme pociťovat zlepšení stavu či vlastností v té konkrétní dané oblasti.

Chalcedon obecně patří do skupiny minerálů, se kterými v krystalo-terapii pracujeme, pokud chceme vyhledat nové příležitosti a možnosti. Otevírají nám dveře k novým začátkům, k rozšíření našich schopností, objevení skrytých talentů. Umožňují nám nový pohled na věci, přinášejí inspiraci, podporují úspěch v nových projektech, ve studiu. Celkově nám významně rozšiřují naše vědomí. Jeho energie je jemná a stabilní, ale je rozptýlená, proudící a vyzařující do všech stran.

Vibrace modrého chalcedonu rezonují s krční čakrou. Je podpůrným kamenem zejména pro řečníky, přednášející a studenty, ale také pro ty z nás, které při komunikaci postihuje tréma. Pomáhá nám zklidnit mysl a lépe uspořádat tok svých myšlenek. Naše řeč je potom srozumitelnější a celkový projev harmoničtější.

Rozměry: 2,1 x 2 x 0,6 cm.

Lokalita: Brazílie, Barros Cassal.

Moje pozn.: A2395.

Menu
--