Domů Zboží Od Muana

Chalupářský šampon Helga s borovicí a konop.olejem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Muana

Katalogové č.: 6177519
Zobrazení: 62x
Vloženo: 27.3.2015
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, počínaje dnem 28. 5. 18 neberu objednávky na zakázku, ani na zboží skladem. Děkuji za pochopení. Hezké léto.

Základem březový tuhý šampon vyrobený metodou zastudena 2 v 1.

Šampon z břízy, domácího medu, esenciálního oleje borovice, a jako výživná složka je přidán konopný olej. Má vysoký obsah ricinového oleje, bambuckého másla, avokádového oleje.

Vytváří bohatou pěnu, vyživuje díky svému obsahu a silně voní borovicovým éterickým olejem.  Jelikož mám všude na chaloupce borovice(mám je moc ráda), tak mi připomíná tamní venkovské prostředí a vůni čerstvého vzduchu. Jedna zakrslá borovice se jmenuje Helga, jako ona dáma z komediálního franc.serálu Haló Haló, tak odtud jméno:). Tentokrát jsem ho obohatila konopným olejem LZS. Vzhledem k jeho obsahu je  vhodný pro osoby s problematickou(atopici, lupenka, suchost) a citlivou pokožkou., viz popis dole.

Bříza se používá do dezinfekčních koupelí, v kosmetice se využívá březový výluh jako čistící prostředek na uvolnění ucpaných pórů, podporuje regenerační schopnost kůže, zabraňuje vypadávání vlasů, vyživuje vlasové cibulky, zvyšuje lesk. Vlasy jsou lesklé, lehké, nadýchané a nemastí se. 

Konopný olej: Olej z konopí setého obsahuje více než 75 % nenasycených mastných kyselin, které lidská pokožka potřebuje ke správné funkci. Pro pokožku jsou nejvíce důležité kyseliny omega-6-linoleová, omega-6-gama-linoleová a omega-3-linoleová, které jsou pro lidský organismus esenciální (neumí si je sám vytvořit a je třeba je přijímat z potravy nebo vstřebáváním pokožkou). Tyto kyseliny mají výborné regenerační, zvláčňující, zklidňující, protizánětlivé a promašťující schopnosti a také posilují odolnost pokožky. Omega-3 blokuje tvorbu histaminu, a tím brzdí rozvoj alergické reakce. Konopný olej obsahuje omega-6 a omega-3 kyseliny v ideálním poměru 3:1, a pomáhá tak zmírnit nebo dokonce úplně vyléčit kožní problémy, jako je suchost pokožky, atopický ekzém nebo lupénka. Olej obsahuje i velké množství vitamínů (A, B1, B2, B3, B6, C, D a E), které ve spojení s nenasycenými kyselinami mají blahodárné účinky. Omezuje vznik nových vrásek, zmírňuje nebo zamezuje projevům akné. Působí velmi dobře také jako olejový zábal na vlasy a jeho vtírání do nehtových lůžek posiluje růst a zdraví nehtů. Díky výjimečně vyváženému zastoupení nenasycených esenciálních mastných kyselin je konopný olej považován za vůbec nejhodnotnější z rostlinných olejů.

Návod k mytí vlasů: Uchopte kostku šamponu do ruky a několikrát přejeďte mokré vlasy. Vytvoří se  bohatá pěna. Prsty vlasy promasírujte a opláchněte proudem vody. 2 v 1: díky obsahu oleje z meruňkových jader již nemusíte používat kondicionér. Známý "první" dojem větší přemaštěnosti vlasů po mytí přrodními šampony zmizí ihned po uschnutí vlasů, kdo nevěří, ať vydrží alespoň 2 mytí, a pozná. Jsme zvyklí na daleko agresivnější průmyslově vyráběné šampony, které vlas doslova obnaží. Po 1.umytí se úplně všem, kdo se nikdy nemyli přír.šamponem, zdají vlasy mírně mastné. To jsou však stopy kvalitních olejů, které však nemastí, ale vyživují. Jde vlastně o efekt kondicionéru. Ihned po uschnutí tento jev zmizí, vlasy jsou v lepší kondici než jindy, nemastné a drží samy tvar. Moje vlasy se dokonce po šamponech vlní.

Výdrž: Kostka šamponu vydrží déle, pokud ji  odkládáte do mýdlenky a nenecháte ji zbytečně rozmočit na okraji vany.

Složení:  olivový olej, kokosový olej, palmový olej, ricinový olej, bambucké máslo,  avokádový olej, konopný olej, domácí med, silný odvar z listu břízy, esenciální olej borovice, extrakt z grepového jádra, NaOH, přírodní barvivo

Váha: 95-100 g - odpar max.10 %

Tvar: ručně krájené kvádříky

Balení: celofán s etiketou

Menu
--