Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Chrpy s perletí

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 13532049
Zobrazení: 172x
Vloženo: 8.9.2022
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vůně horké louky a kytice polních květů. Slunce si rozpustilo vlasy...

Romantické krajkové náušnice z atestovaného nerezu. Středu květu dominují dvě kuličky z perleti (8 mm). Jemný sametový lesk, typická bílá perlová barva. Dekorováno kapičkami bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Zapínání z hypoalergenního osteofixu - je zavírací.

Nerez je netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, neoxiduje, nemění barvu, nešpiní. Náušnice nevyžadují další údržbu. Běžné nečistoty můžete odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky. Náušnice Vám vydrží krásné celé roky.

Konstrukce je pevná a ve spojení s nerezem dobře odolává mechanickému poškození. Zpracování šperku je profesionální a precizní. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Nikde se nezachytávají. Jsou velmi lehké, vzdušné, krajkové. Působí něžně a romanticky, vhodné jsou i ke slavnostním příležitostem.

Délka náušnic je 20 mm plus zapínání 16 mm. Váha jedné náušnice je 2,20 g.

Na požádání vyrobím např. náhrdelník, přívěsek, prstýnek, sponu, náramek, nebo jiný doplněk k sadě. Jiná barva korálku je také možná. Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--