Domů Zboží Od Veverkal

Čínský drak...(dumortierit) náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14614812
Zobrazení: 93x
Vloženo: 7.4.2024
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - pondělí a čtvrtek. Nyní při nákupu za 1300Kč a více (pro získání dárku se počítá pouze hodnota výrobků, nikoli poštovné) ZDARMA šperk "Améthea"
Šperk s krásným dumortieritem a mosazným čínským drakem...

Barva kamene je tmavě modrá s výraznou černou kresbou. Jeho velikost je 4,3 x 3,4cm. Je usazen v cínu. Na kameni je usazený krásný čínský drak ve starozlaté barvě - detailně vypracovaný (odlitek) Celková velikost šperku je 7,9 x 5,5cm. Zavěšeno na 3mm silné, černé voskované šňůrce, délka 50cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 57 gramů. Bezolovnatý cín, mosaz.

Dumortierit je kamenem naděje, pomáhá obratu k lepšímu v těžkých životních situacích a dodává důvěru ve vlastní schopnosti a sílu tyto situace zvládnout. Podporuje pozitivní myšlení, pomáhá odstraňovat staré bloky. Posiluje vůli zbavit se závislostí na tabáku, alkoholu či drogách. Zvyšuje koncentraci. léčí duševní a nervová onemocnění, tlumí bolesti hlavy, pomáhá srážet vysoké horečky, uvolňuje křeče, mírní střevní potíže, zostřuje smyslové vjemy, pomáhá při únavě, celkovém vyčerpání a stresu, je také vhodný na celkové uvolnění před spánkem.

Menu
--