Domů Zboží Od Kobayashi

Co uděláš, když potkáš anděla?

355 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 6156019
Zobrazení: 12x
Vloženo: 20.3.2015
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný autorský přívěsek se shattuckitem. Použita slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 5,6×3×1,3 cm. Velikost kamene 3×2,5×1,3 cm.

Vlastnosti: Shattuckit je vysoce duchovní kámen zvyšující vibrace. Podněcuje činnost třetího oka a krční čakry, které uvádí do souladu. Přináší průzračné mentální vize a současně napomáhá porozumět jim a mluvit o nich. Zvláště užitečný je krystal v případech, kdy rozvoji vašich metafyzických schopností brání zkušenosti z minulých životů. Shattuckit odstraňuje hypnotické příkazy zakazující užívání mentálního zraku. Krystal odstraňuje kletby a rozkazy pocházející z minulých životů. Shattuckit pomáhá také při dálkovém pozorování. Díky svým silným ochranným schopnostem zajišťuje, že entity, s nimiž se přitom dostanete do styku, nepřevezmou vládu nad vaším fyzickým tělem. Vyvolává vysoké vibrace umožňující kontakt s nejryzejším čistým zdroje energie. Krystal lze použít při rozvoji mentálních schopností, jako je automatické psaní a telepatie. Umožňuje srozumitelnou komunikaci s mimozemskými bytostmi.

Léčebné využití: Shattuckit blahodárně působí na menší zdravotní problémy a uvádí tělo zpět do rovnováhy. Elixír účinkuje jako univerzální tonikum, zejména zjara. Kámen léčí angínu, zvyšuje srážlivost krve a odstraňuje zablokování mezibuněčných struktur.

Umístění: Přikládejte podle potřeby.

    Menu
    --