Upravila stará garda mistrů kuchařů : Co vařit? Králíky, holuby, drůbež, nákladem Reklamní a insertní kanceláře Antonína Hessa v Karlíně, rozměr 20,5 x 14,5 cm, 64 stran, pěkný, zachovalý stav, první list natržený.
Ministrstvu zemědělství, Zemědělské radě, Zemědělské Jednotě na důkaz vděčnosti věnuje toto dílko Stará garda mistrů kuchařů.
Polévky z králíka, Polévky z drůbeže, Úprava králíka, Úprava holubů, Kuřata, Slepice, Kapoun, Poulard, Krocan, Husa, Úsporná kuchyně, Vegetářská kuchyně, Zeleninové puddingy, Sladkosti.
Guláš z králíka, Králík dušený v zelí, Králík na víně, Galantina z králíka, Holub v nádivce, Holub na divoko, Kuře s houbami, Crokety z kuřat, Husa pečená po česku, Karlovarský řízek, Zeleninové lívanečky, Plněné okurky po dánsku, Rajská jablíčka smažená, Ovocné rosoly, Pomeranče plněné, Čokoládový krém a jiné.