Domů Zboží Od Šarajs

Copánkový mantinel...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Šarajs

Katalogové č.: 11881871
Zobrazení: 197x
Vloženo: 27.10.2020
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro dlouhodobé množství práce jsme nuceni na "pár dní" uzavřít obchůdek a věnovat se zakázkám, které byly před Vámi, děkujeme za pochopení - Vaše zn. Klaršinka - Šárka a Klára

Copánkový polštář -mantinel dlouhý cca 185cm, výška cca 23cm

Materiál: Bavlna - 100% bavlna, výplň - kuličkové duté vlákno - s atestem pro děti do 3 let!

Použití - jako zábrana ke studené zdi do větší postele- výborná "nekonečná" pomůcka:) - nekonečná právě proto, že může posloužit už nastávající mamince jako "úlevný" polštář ve spánku, dají se s ním podložit nohy, páteř, bříško, apod., poté "mamince" a také miminku poslouží jako "kojící" polštář, později pak pro již větší dítě jako zábrana do postele, úlevný polštář, zábrana proti průvanu, k zaplnění mezery mezi zdí a postelí, k navození pocitu bezpečí během spánku, jako polštář pro podepření hlavy např.při čtení, dekorace.... Do postýlky pro miminka, která již "cestují", není určen a to vzhledem k "hutnosti" mantinelu, aby miminko mantinel nepoužilo v postýlce jako jakýsi stupínek a nesnažilo se z postýlky vylézt ven, příp. aby neprostrkovalo nožičky, hlavičku skrz copánek (ale je prodyšný, volný)... z těchto důvodů je určeno pro dítka od 3 let, kde opravdu výýýborně poslouží a je nesmírně "čučavý" a příjemný, na fotkách takto nádherně nevypadá, jako ve skutečnosti:)!

Údržba:  mantinel rozplést (v případě, že by zůstal spletený do copu, velmi těžko bude schnout! Dá se velmi jednoduše rozplést i zaplést, prostě tak, jak se plete cop:)),dá se prát jednoduše tak, jak je:), pokud máte velkou pračku, tak  celý v pračce, jinak ručně:), na 40 stupňů, v pracím prášku na barevné prádlo, ždímat na slabé otáčky, příp. jej dobře vymačkejte -(nekroutit!!!) od přebytečné vody a nechte dobře vysušit! Nečistit chemicky, nepoužívat sušičku na prádlo. NEŽEHLIT!

Menu
--