Domů Zboží Od soviraj

Cornelia

490 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od soviraj

Katalogové č.: 1122012
Zobrazení: 45x
Vloženo: 4.10.2010
Počet srdcí: 60x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jo je to tak! Máme podzim, ale rády si připomínáme, to co jsme zažily. Bílá, zelená, fuksiová...barvy, které když za pár dnů poskládáme obráceně, budou barvami zimy. Buďme hravé... proč jen šedá?

8 cm velká Cornelia

Používáme nejen kameny z CRYSTALLIZED Swarovski Elements, ale také exkluzivní produkty Preciosy MC šatonová růže VIVA12.  Je známá svou brilancí, jiskrou a třpytem, vyznačuje se intenzivnějším efektem AB a zvýšenou odolností při lepení.

Naše sovičky jsou vytvářeny ze strukturované nebo lakované koženky, podlepené pevným, ale přesto pružným materiálem oboustranně. Lepidla které používáme, jsou specialisty na všechny materiály, které lepíme. Bohužel i při maximální snaze se může stát, že některý komponenty "odletí". Pro tento případ zasíláme s každou sovičkou náhradní díly nebo samozřejmě poopravíme a zašleme zpět.

Pro uchycení brože používáme kovový špendlík s pojistkou a pro přívěsky kovové průchodky, pevný řetízek a kovové karabinky v barvě stříbrné, zlaté nebo černé.

Další službou, kterou se snažíme se vám  přiblížit a ulehčit nákup, je osobní odběr v Praze nebo Brně po dohodě vnitřní poštou.

    Menu
    --