Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Cr-Fuchsit tromlovaný kámen AA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13094368
Zobrazení: 27x
Vloženo: 23.1.2022
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento nevšední tromlovaný kamínek na sebe upozorní atlasovým vzhledem s hedvábným až perleťovým leskem, který způsobují třpytivé skvrnky v jeho struktuře. Je kvality AA. Vhodný pro výrobu šperku (přívěsku) nebo jiné ozdoby. Ceněný minerál pro své energetické působení.

Cr-Fuchsit je zelenou odrůdou slídy muskovitu. Jeho typické zelené zbarvení je způsobeno příměsí chrómu.

Obecně fuchsit patří do skupiny minerálů, které chrání to, čeho si ceníme, tedy např. zdraví, vztahů, získané pozice, bezpečí, psychické pohody aj. Naopak nás dokáží ochránit například před závislostmi všeho druhu, manipulativním chováním (na obou stranách), nežádoucími vzorci chování, před různými pochybnostmi o sobě a své cestě. Fuchsit je kámen, který je úzce spjat se základními otázkami života. Dodává rozvahu a posiluje schopnost řešit běžné problémy. Jeho vibrace ladí ponejvíce se srdeční čakrou.

Obdobně jako jiné zelené kameny nám pomáhá zvýšit sebedůvěru a postupně rozehnat pocity méněcennosti, nejistotu, pochybnosti o sobě. V jeho energii si budeme uvědomovat svoji vlastní hodnotu, pomůže nám osvobodit se od nezdravé závislosti na jiné osobě, ochrání nás, abychom se nestali oběťmi manipulace. Umí nám ukázat pravdu, pokud se sami nalézáme ve falešné pokoře. Také nám umí zvědomit, pokud pomáháme ostatním pro získání pocitu uspokojení, že je na nás někdo závislý. Fuchsit nám pomůže lépe porozumět vztahům s ostatními lidmi.

Umí nám být průvodcem v záležitostech týkajících se zdraví. Pomůže odhalit příčinu napětí ve fyzickém těle a propojit (uvést do souladu) energetická centra s tělem fyzickým. Přizvěme jej k energetické práci na sobě a požádejme ho, aby nám pomohl naplnit konkrétní léčebný záměr. Totéž můžeme udělat, pokud jej budeme nosit jako šperk na sobě či jen tak při sobě, třeba v kapse. Fuchsit je připravený nám být také společníkem při meditacích.

Rozměry: 2,8 x 2 x 1,4 cm.

Lokalita: Indie.

Menu
--