Domů Zboží Od Dajen2sell

Dárkový set - Nekonečné přátelství

420 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od Dajen2sell

Katalogové č.: 14054362
Zobrazení: 28x
Vloženo: 23.5.2023
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Akce ,,pro paní učitelku" k nákupu náramku dostanete dárkové balení zdarma ♥ stačí připsat požadavek k objednávce

Obsahuje svíčku a 2 náramky

Krásná svíčka ze sojového vosku s vůní svěžího melounu, doplněná osobním talismanem pro podporu lásky a ochrany - citrínem, v nádherné dárkové doze, objem 0,08l, vhodné pro všechna znamení

Nádherný Boho dvojnáramek, ze slunečního kamene a barvených skleněných korálků, doplněný stříbrnými komponenty z chirurgické oceli. Všechny náramky jsou z pružného elastomeru, takže se velikostně krásně přizpůsobí. Pro více info pište zprávy :)

délka 18 cm

Oranžová. Pro feng shui je oranžová barvou optimismu, tvorby, svobody a vervy. Symbolizuje dobrosrdečnost a přátelský přístup, zbavuje obav a depresí. Při jejím použití v místnostech platí, že dobře působí na komunikaci, povzbuzuje otevřenost a přívětivost. U oblékání feng shui vidí oblibu oranžové jako projev snahy o oblíbenost. Milovníci oranžové jsou hrdí a nezávislí lidé. Trocha oranžové na oblečení umocní mladistvý vzhled a vytváří obraz veselého a optimistického člověka.

Žlutá. Feng shui označuje žlutou za barvu rozumových schopností, za pomocníka při osvojování informací. Žlutá pomáhá překonat nízké sebevědomí a ostýchavost, zlepšuje náladu, vyvolává veselí a smích. V místnosti: žlutá vytváří dobré feng shui pro aktivní myšlenkovou činnost a napomáhá koncentraci. Využití v oblékání: přitahuje pozornost, povzbuzuje ke komunikaci, přátelství a podporuje optimistický pohled na svět.

Menu
--