Domů Zboží Od cerna kosice

Dávná láska (Amonit) - náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od cerna kosice

Katalogové č.: 7326484
Zobrazení: 117x
Vloženo: 11.4.2016
Počet srdcí: 150x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsem ráda, že jste zavítali do mého obchůdku. Vybírejte dle libosti. Šperky dodávám v dárkových krabičkách.

Autorský cínovaný náhrdelník, kde základem je srdíčka nepřehlédnutelná půlka leštěného, fosilního amonitu. Tvar šperku je vytvořen z pocínovaného drátku bezolovnatým cínem. Přívěsek doplňují sprálky, vlnky a kuličky cínu.

Zavěšení na černé přírodní kůži kruhového průřezu 45 cm + prodlužovací řetízek 5 cm. Zapínání na karabinku.

Celý šperk měří 4,2 cm na šířku, 5,2 cm na výšku,velikost Amonitu 1,9 x 2,5 x 0,5 cm, země původu Madagaskar, měřeno v nejširších místech.

Šperk je vytvořen technikou tiffany, cínován, patinován a na závěr ošetřen antioxidantem.

Použitý cín je bezolovnatý.

Amoniti jsou vymřelí draví mořští hlavonožci se spirálovitě zavinutou schránkou s komůrkami, kteří žili před milióny let (vymřeli ke konci křídy před 66 mil.let). Za tuto dobu se přeměnili v kámen. Protože byly kdysi živé jsou fosílie spojeny s Akašou, pátým elementem. Byly nalezeny na neolitických pohřebištích v Evropě. Proč tam byly? Nejspíše je tam naši předkové uložili pro ochranu, jako průvodce do jiného světa či zajištění znovuzrození. Fosílie amonitů se používají jako ochranné předměty. Vzhledem ke stáří, se také nosí jako amulety k prodloužení délky života, používají se také k vyvolání vzpomínek na minulé životy a podle některých mystiků přináší úspěch a peníze.

Menu
--