Domů Zboží Od Happy Booba

Deka "Smiling Monkeys 2"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Happy Booba

Katalogové č.: 2273961
Zobrazení: 76x
Vloženo: 15.12.2011
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 22.5. v 7:01 se nám "Happy Boobovská" rodinka rozrostla o nového "minimodela" Filípka. Fungujeme dál nicméně ve trochu "zpomaleném" režimu, termín dodání šicích zakázek na objednávku je dle dohody a aktuální situace :-) Věci skladem odesílám "zatím" obratem. Předem též velmi děkuji za pochopení případného cca týdenního výpadku v komunikaci.

Jako inspirace na přání jedné moc milé maminky, vznikla tato dečka "Smiling Monkeys 2".

Dečka je ušita ze 100% bavlněné zahraniční designové látky (dovoz USA) plné veselých opiček v kombinaci se světle modrým rámečkem taktéž ze zahraniční látky. Zadní strana je ušita z teploučkého fleecu. Dečka je celá vyplněná měkkoučkým vatelínem (100% PES).

Rozměry:  cca  96 x 96 cm

Parádně se hodí jak do kočárku, tak na hraní:-) Vatelínová výplň jí dává příjemnou měkkost a teplíčko a přitom je dečka stále skladná.

Pokud si budete přát dečku menší či větší, čtvercovou či obdélníkovou, teplejší či lehčí ... bude mi potěšením. Vaše nápady, poptávky a inspiraci ráda "vyslechnu" přes interní poštu Fler:-)

Dostupnost: na objednávku (v jakémkoliv motivu látek z nabídky, tyto opičky jsou již dostupné pouze na zeleném či růžovém podkladu)

Moc ráda tuto dečku ušiji i pro vás v jakékoliv veselé látce z mé nabídky - inspirovat se můžete již ušitými oblečky či nabídkou látek na profilové stránce.

 

 

 

    Menu
    --