Domů Zboží Od Hydys

Dekorační orgonit - květina s disthenem (Li20)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 2168303
Zobrazení: 7x
Vloženo: 12.11.2011
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek ♥ *** Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dobírka bude odeslaná pouze se závazným vyjádřením, že si jí určitě vyzvednete, napsat při objednávání do POZNÁMKA*** Moc Děkuji ***

Chtěla bych vám nabídnout luxusní úplňkový orgonitek .

Tento orgonitek bude mít silněší vibrace a rychlejší tok energii.

Úplněk/ nejsilnější fáze měsíce - byl vždy považován za magický den - měsíc má vliv na naše tělo i psychiku i na různé přírodní úkazy.

Objednáváte konkrétní ks - dle vyobrazení. Je velmi krásný vhodný i jako dárek pro své nejbližší, které chceme ochránit.

Proč si tento orgonitek pořídit?

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání. 

Jak si vybrat ten správný pro sebe?

Vždy použít vlastní intuici - něco vás zaujme : barva, tvar, třpytivý záblesk v orgonitku, vnímavější vidí v seskupení špon bytosti, zvířátka..., obliba polodrahokamu, vnitřně již tento první krok při výběru dává předpoklad, že napojení bude rychlejší.

S nemocným energetickým systémem jsme náchylnější k onemocněním těla.


Květina s distenem ( kyanitem ) Li20: obsahuje křišťálky, 4 plátky kyanitu, ve spodní části je fuchsit, červený jaspis a mix malinkých polodrahokamů. 

Disthen / kyanit  - kámen komunikace, velmi důležitá součást našeho bytí, bez komunikace se nedá kvalitně žít. Má spoustu pozitivních vlastností - aktivuje činnost mozku, napomáhá logickému myšlení, srovnává a dává do rovnováhy hormonální reakce, pomáhá při problémech pohybového ústrojí, čistí a aktivuje vnitřní orgány a spoustu dalších pozitivních vlastností...Je to velmi silný vysílač a zesilovač pozitivní energie.

Ostatní polodrahokamy - velmi pozitivní kombinace s disthenem pro ochranu a dodání energie/vitality...

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahradí odbornou léčbu ani nedokáže zázraky.

Hmotnost 30g, základna 3,2 cm, výška 2,2 cm - barva čirá s odleskem polodrahokamů a špon.

V praxi se může postavit k PC - aby odstraňoval záření, mít ho jako těžítko na psacím stole v kanceláři, pro lepší komunikaci s okolím a nastavení příjemnějšího prostředí, položit si ho na noční stolek pro kvalitnější odpočinek nebo si ho umístnit tam, kde trávíte více času. Také ho můžete nosit neustále při sobě ))) 

Před odesláním každý výrobek nabíjím vlastní energií.

Orgonitová energie - živá energie 

 

 

Bude přiložena rada jak pyramidu používat při mentální technice - ALFA - pozitivní myšlení.

    Menu
    --