Domů Zboží Od Hydys

Dekorační orgonit - Smaragdový (Li7)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 2208338
Zobrazení: nově vloženo
Vloženo: 24.11.2011
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek ♥ *** Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dobírka bude odeslaná pouze se závazným vyjádřením, že si jí určitě vyzvednete, napsat při objednávání do POZNÁMKA*** Moc Děkuji ***

Chtěla bych vám nabídnout luxusní úplňkový orgonitek .

Tento orgonitek bude mít silněší vibrace a rychlejší tok energii.

Úplněk/ nejsilnější fáze měsíce - byl vždy považován za magický den - měsíc má vliv na naše tělo i psychiku i na různé přírodní úkazy.

Objednáváte konkrétní ks - dle vyobrazení. Je velmi krásný vhodný i jako dárek pro své nejbližší, které chceme ochránit.

Proč si tento orgonitek pořídit?

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání. 

Jak si vybrat ten správný pro sebe?

Vždy použít vlastní intuici - něco vás zaujme : barva, tvar, třpytivý záblesk v orgonitku, vnímavější vidí v seskupení špon bytosti, zvířátka..., obliba polodrahokamu, vnitřně již tento první krok při výběru dává předpoklad, že napojení bude rychlejší.

S nemocným energetickým systémem jsme náchylnější k onemocněním těla.


Orgonitek se smaragdem Li7: je plný křišťálků mezi které je vložen smaragd + karneol + hrot laeserového křišťálu. Výborná kombinace pro vábení majetku/materiálních hodnot...tento je velmi vhodný i pro podnikatele ...aby se dařilo...umístňuje se do obchodu, do kanceláře...do prostoru, kde se uzavírají obchody/smlouvy...

Křišťál - zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka země...

Vložení křišťálu je pro orgonit jedna z nejdůležitějších složek sestavování, čím kvalitnější/čistější křišťál - tím silnější síla orgonitové energie. Proto vkládám - sice nákladnější, ale nejkvalitnější laeserové hroty křišťálu a sestavuji orgonit tak, aby se energie přes ně pozitivně točily...

Smaragd - jeden z nejcennější drahokamů, patří mezi apoštolské kameny  - je mu přisuzována schopnost přitahovat majetek/materiální hodnoty. Také dokáže tam, kde je umístněn vtahovat do sebe napětí, stres, deprese...Léčebně je vhodný k odstraňování blokád v těle časem nashromážděné - orgonitek se zahřívá vaším dechem a pak se přiloží k postiženému/nemocnému místu a mírně se masíruje nemocný orgán. Svou září omlazuje a regeneruje celý organismus. Posiluje v zátěžových situacích.

Karneol - velmi oblíbený polodrahokam - nositel štěstí...jeho výrazná barva nás nabíjí energií a motivuje k tvořivosti, také je vhodný při problémech s krví - tiší rozbouřenou krev. Ovlivňuje a reguluje trávicí soustavu a vše s ní spojeno. Ve starověku se nosil jako ochranný kámen.

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahradí odbornou léčbu ani nedokáže zázraky.

Hmotnost 80g, základna 4 cm, výška 3,3 cm - barva čirá s odleskem polodrahokamů a špon.

V praxi se může postavit k PC - aby odstraňoval záření, mít ho jako těžítko na psacím stole v kanceláři, pro lepší komunikaci s okolím a nastavení příjemnějšího prostředí, položit si ho na noční stolek pro kvalitnější odpočinek ( ze začátku se pokládá dál a postupně se přibližuje blíže k vám ) nebo si ho umístnit tam, kde trávíte více času. Také ho můžete nosit neustále při sobě ))) 

Před odesláním každý výrobek nabíjím vlastní energií.

Orgonitová energie - živá energie 

 

 

Bude přiložena rada jak orgonit používat při mentální technice - ALFA - pozitivní myšlení.

    Menu
    --