Domů Zboží Od Kobayashi

Dělání osudu svého.

695 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 9248943
Zobrazení: 28x
Vloženo: 31.1.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s kouzelně strukturovaným onyxem z Brazílie. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97 % cínu 3 % stříbra.

Vlastnosti: Onyx je kamenem dodávajícím sílu. Zajišťuje oporu v obtížných nebo nepřehledných situacích stejně jako v obdobích mimořádného citového nebo tělesného stresu. Dokáže napřít vaši energii jedním směrem a současně ji sladit s působením vyšších sil. Zajišťuje kontakt s vyššími průvodci. Onyx nabízí spojení s jednotou vesmíru. Dokáže vás přesunout po proudu času, abyste pohlédly na vlastní budoucnost. A díky své moci ovlivnit lidské síly a schopnosti vám dopomůže, abyste se staly skutečnými pány svého osudu. Kámen přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Usnadňuje přijímat poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a pomáhá vyrovnat se s podmínkami ve vašem okolí. Onyx je mlčenlivý kámen, jenž vám poslouží jako nejdůvěrnější rádce. Říká se, že v sobě udržuje vzpomínky na všechno co ten, kdo jej nosí, prožil. Lze jej použít v psychometrii, aby v sobě ukrytý příběh vyprávěl tomu, kdo dokáže vnímat jeho vibrace. Tato schopnost udržet v sobě vzpomínky dělá z onyxu užitečného pomocníka při cestách do minulých životů, stejně jako při léčení starých šrámů a tělesných traumat, jež ovlivňují i současný život. Onyx držený v ruce vás upozorní na minulá zranění, která lze pomocí krystalové léčby odstranit. Rovněž jej můžete použít k hojení starých lítostí a smutků. V duševním životě onyx vyhledává rozpory přetrvávající v mysli a pomáhá je integrovat do vaší duše. Ukotvuje těkavost svého majitele do podoby stálejšího přístupu k životu. Celkově zvyšuje schopnost sebekontroly. Působí jako duševní tonikum, které snižuje jinak zcela ochromující strach a obavy. Onyx přináší nedocenitelný dar docházet k uvážlivým rozhodnutím. Na tělesné úrovni napomáhá vstřebávat vesmírné energie, již jsou potřebné při léčení i k dalším účelům. Udržuje v těle rovnováhu energií  jin a jang.

Léčebné využití: Onyx blahodárně působí na zuby, kosti, kostní dřeň. Léčí krevní poruchy a nohy.

Umístění: Noste na levé straně těla, pokládejte nebo držte na místech podle potřeby. Onyx se tradičně nosil na krku, kde měl mírnit sexuální touhu a podporovat cudnost.

    Menu
    --