Domů Zboží Od estellka

...devět životů...

3 330 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od estellka

Katalogové č.: 5619240
Zobrazení: 1006x
Vloženo: 19.10.2014
Počet srdcí: 247x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Prodej až do odvolání zastaven z rodinných důvodů.

....teploučké, pohodové, do přírody vyladěné svetřisko...

...luxusní čistá norská vlna oveček, háčkované jako jeden kus, náplety taktéž  růčo ...

...ve velikosti 38-44...foceno na postavě 170 cm...

...ručně dělané keramické knoflíky, glazované krásnou červenou efektní glazurou...

...praní v ruce, jemně promnout, nevěsit zamokra, ale položit na plochu vedle zdroje tepla, sušit rozložené...

...original estellka...jediný kus...skladem a připraven k odeslání...

..má jich devět...je háčkován vždy po devíti řadách a v násobcích čísla tři..

...o kočkách se říká, že mají devět životů..to ale nebyl hlavní důvod, proč právě devítku jsem si vybrala...je mi velice blízká, mé šťastné číslo...

"Devítka je číslem moudrosti, analýzy, zodpovědnosti, velkorysosti, ale i číslo vel-mi rozporuplné, dramatické, dalekosáhlé a rychlé. Je to číslo dokonalosti, regenerace a představuje vysoký stupeň duševního vývoje. Jako nejvyšší základní číslo je schopno mnoha věcí, má určitý mystický význam a shrnuje v sobě vlastnosti všech ostatních čísel. Nese v sobě možnost mobilizovat všechny zkušenosti, a tím lépe porozumět životu. Devítka patří mezi čísla psychická s velkou mentální energií a introspektivním myšlením. Je velmi intuitivní, citlivá, idealistická, impulzivní, umělecká a plná fantazie. Pro devítku je příznačná duchovní flexibilita, je skvělým manažerem chaosu a vždy vůdčí osobností. Mnohdy si lidé s devítkou neuvědomují hloubku své moudrosti, účasti a porozumění, které v sobě skrývají, dokud se neobrátí k druhým a nenabídnou jim svou pomoc. Teprve rozdáváním své moudrosti začnou v sobě odhalovat a rozvíjet svůj potenciál, který je postaví do role učitele na univerzální úrovni. Láska, pravda a přátelství jsou pro lidi s devítkou ty nejdůležitější hodnoty. Pravda znamená pro devítky mnoho. V průběhu života se mohou začít zajímat o duchovní pojmy, univerzální pravdu s jejími zákony a svých vědomostí a moudrosti využít k osvětlení a objasnění cesty pravdy ostatním, aby dosáhli smysluplnější existence. Devítka má povahu učitele, mystika, filozofa i inspirátora změn. Má umělecký talent, humanistické nadání, silnou individualitu, velkou potřebu nezávislosti i potřebu zkoumat vše svým vlastním způsobem. Po vymezení své vlastní individuality a získání univerzálních vědomostí se devítka stává bytostí, která zasvěcuje svůj život potřebným. K tomu ji předurčuje její silná intuice, jasná mysl a schopnost řešit obtížné situace."

"V tom, co dělá, se angažuje celou svou bytostí, ale na druhé straně potřebuje také čas jen sama pro sebe. Potřebuje kontakt s přírodou, s horami a lesy, potřebuje pohyb, inspiraci a cestování. Devítka je idealista, poctivý a věrný slovu, osobám i přesvědčení, který hledá spravedlnost. Svůj hněv nebo nespokojenost oznamuje zvolněním tempa, které je mylně považováno za lenost. Ráda dělá několik věcí najednou a často se ztratí v odlišování priorit od vedlejších záležitostí. K aktivitě devítku povzbudí buď něco nového, nebo přísný pracovní režim. Protože devítka z duše nenávidí pocit neužitečnosti, řeší aspoň některé problémy, většinou u ostatních, protože u sebe je nepředpokládá. Tím se občas dostává do nepříjemných situací, prostřednictvím lidí, se kterými se stýká. Pro své nepřátele je devítka lehce zranitelná, protože jejím základním instinktem je každému důvěřovat a od ostatních očekávat totéž, neboť sama je velice přímá."

cena je uvedena za svetr..nákrčník a čepici můžete dokoupit tuto, kocour na prodej není...

Menu
--