Domů Zboží Od Aqua - tiffany

DIANA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Aqua - tiffany

Katalogové č.: 3359198
Zobrazení: 49x
Vloženo: 17.12.2012
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Šperk vyrobený tiffany technikou v jehož centru je zasazen černý Tektit původem z Austrálie, doplněný fasetovanou kapičkou Křišťálu.

Šperk byl broušen, letován, patinován, leštěn a ošetřen antioxidačním olejem.

Rozměry tektitu jsou 5,4*2,7 cm, průměr obruče 15 cm.

Design by Q.

Děkuji, že respektujete autorská práva.


Tektit

Tektit je hornina, která vzniká dopadem mimozemského tělesa na zemský povrch. Během dopadu se uvolňuje během krátké doby obrovské množství energie, která se přeměňuje na teplo, což má za následek proběhnutí metamorfních pochodů, během kterých se původní horniny přeměňují na novou horninu - tektit.

Chrání organismus před škodlivým zářením. Při meditaci pomáhá vnitřně se soustředit na jeden bod. Chrání nás proti černé magii a vlivu zlých duchů.

Na úrovni fyzické podporuje zdravý spánek.

Křišťál

Bývá nazýván kamenem kamenů. Symbolizuje světlo na Zemi, jeho očistnou a léčivou energii. Působí jako katalyzátor, urychlující v nás výměnu energií. Negativní odebírá a pozitivní dodává. Zajišťuje rovnováhu, posiluje, je vhodným průvodcem při meditaci. Učí nás vidět sami sebe takové, jací jsme.

Na fyzické úrovni je křišťál vhodnou prevencí všech chorobných stavů těla i duše. Jeho energie nás posiluje, koncentruje a vyrovnává. Působí hlavně na všechny druhy blokád. Tiší neuralgické bolesti, příznivě působí na srdce, štítnou žlázu, zažívací ústrojí. Zevně je vhodný při popáleninách a kožních nemocech.

Menu
--