Domů Zboží Od Domek u lesa

Didaktická knížka Toulavého autíčka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Domek u lesa

Katalogové č.: 3758202
Zobrazení: 761x
Vloženo: 8.4.2013
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pytlíčky s hliněnkami opět k dispozici.

Didaktická knížka.... trochu klučičí-Příběh o toulavém autíčku:-), velikost stránky 18x 18 cm,skládá se jako leporelo,na délku cca 1,5 m, podšito vatelínem.

1. a 2. stránka:Jako jedno z mnoha autíček i tohle stálo na velkém sídlišti mezi dalšími a jediný výlet na který vyjíždělo bylo na nákupy do Tesca:-(..jednoho dne si řeklo "a dost", odbrzdilo ruční brzdu a vyjelo...(slunce,mráček, auto jsou na suchý zip,okna a dveře otevírací), nejdříve se propletlo mezi řadami aut (počítadlo 1-5)

3. a 4. stránka: na louce mezi ovečkami bylo krásně,všechno vonělo jarem a zpoza keře vykukoval králík (králík je na připnutí-patent,keře otevírací, ovečka má rolničku), přes louku přejelo do lesa,kde najednou ale cesta skončila...zaparkovalo pod stromem a zasnilo se..

5. a 6. stránka: ve snu se dostalo až k dalekému oceánu, kde pluly parníky a proháněly se různé druhy ryb (velryba a parník jsou na šnůrkách a dají se zastrkávat do vln), každý správný námořník by měl umět námořnický uzel (procvičování zavazování tkaniček)

7. a 8. stránka: procvičování tvarů a barev, rozepínání knoflíku:-)autíčko je opět na suchý zip.

    Menu
    --