Domů Zboží Od DamkaKatka

Dívčí náramek na ruku - Jednorožec

155 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od DamkaKatka

Katalogové č.: 14576796
Zobrazení: 8x
Vloženo: 14.3.2024
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ponořte se do světa jemných barev a elegancie s naším dívčím korálkovým náramkem s přívěskem v nádherné fialové barvě. Tento kouzelný šperk je vytvořen s láskou a pečlivostí, aby vyjádřil něžnost a jedinečný styl.Tento dívčí korálkový náramek nejen krásně zdobí zápěstí, ale přináší i nádech jemnosti a elegance do každého dne. Bude skvělým doplňkem pro každou malou dámu, která si cení jedinečných a vkusných šperků. Prožijte radost z nositelného umění a dejte svému stylu něco, co bude zářit jemnou fialovou něžností.

Upozornění: Bižuterie je vytvořena s důrazem na kvalitu a krásu. Pro zachování dlouhodobého lesku a odolnosti však nedoporučujeme ji namáhat přímým kontaktem s vodou, jako je sprchování nebo ponoření do vody. 

Údržba: Aby vaše bižuterie zůstala v optimálním stavu, doporučujeme ji udržovat v suchém prostředí a vyhýbat se kontaktu s parfémy, kosmetikou a chemikáliemi. Při nečistotách doporučujeme jemné čištění měkkým hadříkem. Pečujte o své šperky s láskou a péčí, aby vám poskytovaly radost a eleganci po dlouhá léta.

Menu
--