Domů Zboží Od MARTA555

Dobové šaty-rakouský dirndl

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od MARTA555

Katalogové č.: 7795715
Zobrazení: 188x
Vloženo: 25.9.2016
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při objednání více věcí se dle ceníku ČP bude muset zvýšit poštovné, neboť nyní rozhoduje rozměr balíku. Proto se bude stávat, že u objednávky se nezapočítá správné poštovné. Konečné poštovné Vám vždy sdělím vnitřní poštou k Vašemu odsouhlasení. Tato informace je platná od 1.3. 2019.

Krásný rakouský  kroj-dirndl se saténovou zástěrou. Šaty jsou velice krásně zpracovány, horní díl je z pevnější látky a má bavlněnou podšívku. Je v bílé barvě a na ní v mechově zelené gobelínový vzor s malými jelínky. Na živůtku kovové kytičky jako úchyty na šněrování. Spodní část-sukně je z poctivého plátna v zelinkavé barvě a puntíky jsou opět mechově zelené. Zástěrka, také mechová je ze saténu má dvě poutka a pěkně jí na šaty, kde jsou knoflíčky připevníte. Zástěra má dlouhé úvazy, které se buď vzadu uváží do mašle, nebo ještě jednou kolem pasu dopředu na mašli. Krásný, nenošený, jako nový. Nosí se pod něj košile, ale praktičtější je bílé tričko s kraječkou. Halenka na fotu není součástí kroje.

Velikost je uvedena 46, ale je to německá velikost, já to vidím na 44.

Odvod prsou do 102 cm, pas do 90 cm. Lze šněrováním a zástěrovu dovypasovat, tak bych řekla, že i obdařená 42 by mohla nosit.

Délka šatů je 104 cm. Vhodné  na Vánoce na chalupě nebo vánoční svátky ve venkovském stylu. Krásný-doporučuji velice.

Foceno na fig.38, nechtěla jsem šaty sešpendlovat, abych je zbytečně nepropíchala, neboť jsou v perfektním stavu. A tak na té 38vel to není ono, tak nějak to na ní visí.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1980 - 1986
Menu
--