Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Dortíkový prsten se záhnědou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5862294
Zobrazení: 77x
Vloženo: 27.12.2014
Počet srdcí: 25x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský nerezový prsten - velmi jemný, romantický, neobvyklý. Koupí tohoto šperku si pořizujete originál z mé dílny.

Ušlechtilý nerez je atestovaný netečný stálobarevný materiál. Pájeno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Středu dominuje broušená cibulková brioletka záhnědy. Kámen je ve výborné kvalitě, průzračný, průsvitný, bez kazů. Její průměr je 5 mm. Barva kouřově hnědá, typická pro tento kámen. Kámen se na slunci prosvítí, lehce zdůrazní svou barvu, hloubku a výbrus.

Nerezové šperky jsou oproti stříbrným typické svou pevností a trvanlivostí. Jde o velmi životné šperky, které vydrží krásné dlouhé roky. Konstrukce je opravdu pevná a odolná vúči mechanickému poškození. Reliéf je plastický, výrazný, velmi příjemný na omak. Kov se neodírá, neoxiduje, nemění svou barvu, nešpiní. Není nutná další údržba. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, nikde neškrábou ani se nezachytávají. Prstýnek je velmi lehký a pohodlně se nosí. Nemá tencenci sklouzávat.

Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky.

Vnitřní průměr kroužku měří 18 mm. Kroužek není pevně spojený, je tedy možné prsten v domácích podmínkách zvětšit i zmenšit (+- 2 mm). Rozměr ozdobného motivu je 14 x 13 mm. Prstýnek váží 2,5 gramu.

Menu
--