Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Dortíkový prstýnek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 7556430
Zobrazení: 346x
Vloženo: 28.6.2016
Počet srdcí: 81x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

...jako s krůpějemi rosy...

Hlavní foto výrobku je příspěvkem k tématické fotografické soutěži na téma "Minimalismus" klubu "Růžový Panter znovu na stopě".

Autorský jemný prstýnek z nerezu s říční perlou. Elegantní, něžný, filigránský.

Konstrukce je z atestovaného nerezu, pájeno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra. Středu dominuje říční perlička (3 mm).

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější a barevně stálejší. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky.

Prstýnek je profesionálně detailně zpracován. Provedení je velmi jemné, filigránské. Pájení je čisté, jemné a precizní. Všechny konce a okraje jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zapájeny. Nikde nic neškrábe, ani se nezachytává. Reliéf je výrazný a příjemný na omak, perla z prstenu výrazně vystupuje. Průměr ozdobného filigránu měří 13 mm. Šperk je lehký, něžný a pohodlně se nosí.

Vnitřní průměr kroužku měří 16,5 mm. Kroužek není spojený, je tedy možné prsten v domácích podmínkách zvětšit i zmenšit. Můžete mi také napsat vnitřní poštou, velikost Vám upravím na míru. Prstýnek váží 2,5.

Menu
--