Domů Zboží Od elvis77

Dračí kámen - SEPTÁTRIE

1 443 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od elvis77

Katalogové č.: 14029384
Zobrazení: 64x
Vloženo: 7.5.2023
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dragon stone ?

Představují nový Talisman ?

SEPTÁRIE ?

Septárie je neobvyklý kámen, který můžeme znát i pod názvem Dračí kámen. Je tvořen krystalky Aragonitu, Chalcedonu a Kalcitu. Tím pádem kombinuje v sobě vlastnosti všech těchto minerálů a působí velmi silně. Naleziště jsou v Anglii, Španělsku, v Austrálii, na Novém Zélandu, V Kanadě, USA a na Madagaskaru. Můžeme se setkat se žlutým, hnědým, béžovým a šedým zabarvením.      

?

Na duchovní úrovni dokáže transformovat zklamání a zahořklost. Svému nositeli poskytuje silnou energetickou ochranu na všech úrovních. Dokáže nám pomoci, abychom se vzdali zastaralých vzorců chování. Motivuje nás a nové myšlenky a nápady převádí do praxe. Přináší nám pocit vnitřního rozvoje a pocitu radosti. Harmonizuje emoce a intelekt. Jedná se o výborný kámen pro léčitele, kterým při meditaci dokáže pomoci odhalit příčiny nerovnováhy. Odstraňuje blokády v těle a tím uvádí celé tělo do rovnováhy.      

?

Léčebné využití: Septárie a jeho vibrace jsou prospěšné pro posílení zubů, kostí a svalů. Jako podpůrný prostředek ho lze využít pro podporu srdce, ledvin, střev a metabolismu. Dokáže mírnit bolesti všeho druhu a tím podpořit regeneraci celého těla. Jelikož, se jedná o silný léčivý kámen, doporučuje se lidem, kteří se věnují léčbě a harmonizaci těla pomocí krystalů. Umožní vidět lépe příčiny nemocí. Pokud trpíte na otoky, lze tento kámen také doporučit.             

Znamení zvěrokruhu: Býk     

Více o účincích kamenů na jednotlivá znamení zde           

   

Čakra : základní, kořenová (1.) – Muladhara – tuto čakru stimuluje nejvíce, srdeční (4.) – Anahata, krční (5.) – Višuddhi, třetí oko, čelní (6.) – Ádžná   

Vliv kamenů na jednotlivé čakry a více o čakrách se dozvíte zde              

        

Umístění: Lze jej nosit na všech vhodných místech těla nebo jej na ně pokládat.     

Tento Talisman byl vyroben metodou galvanoplastika/ electroforming (pokovení)

?

Cena včetně řetízku či kůže :

Menu
--